RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

23 вересня

Всі новини

НАТО знову закриє очі? "Шахед", який атакував Ізмаїл, впав в Румунії, фото

Внаслідок російської масованої атаки ударними безпілотниками по портовій інфраструктурі Ізмаїла Одеської області, один з них впав на території сусідньої Румунії - країні НАТО.

Про це інформує Digi24, посилаючись на повідомлення місцевих жителів.

Читайте також: Російська ППО вийшла з чату: як ЗСУ знищують військовий потенціал РФ

Зокрема, за словами мера комуни Чаталкіой у Тулчі Тудора Чернеги, місцевим жителям довелося пережити "жахливі моменти" вранці 2 серпня після атаки дронів на порт Ізмаїл.

Жителі розповіли, що БПЛА пролетіли над їхніми будинками, а один з них упав у лісовій місцевості. Були розпочаті пошуки, однак залишків дрона не виявили.

Він зауважив, що те, що безпілотники пролітали над будинками підтверджує, що летіли вони з кількох напрямків, щоб заплутати протиповітряну оборону.

"Коли дійшли чутки, що дрон впав на нашу територію, почалася паніка, бо точність у них не висока. Люди були налякані, вибиті вікна, тому що через болотисту місцевість ударна хвиля поширювалася дуже сильно, створюючи враження землетрусу", – зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 1 серпня окупанти завдали ударів іранськими дронами-камікадзе по Харкові, поранено одну людину, зруйновано будівлю цивільної інфраструктури.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та десятки поранених, фото та відео

Удар був жахливий: момент влучення російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео

Росіяни атакували Україну "шахедами": в Києві впали уламки, на Одещині є влучання