RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Хочу додому в Монако": донька прокурора України "втомилась" відпочивати в Європі, фото

Донька генерального прокурора України Андрія Костіна, Анастасія поскаржилася на нудне життя в "Шотландії-Фінляндії" та попросилася "додому в Монако".

Про це повідомляє один з українських Telegram-каналів.

Читайте також: Скандал з кумом Медведчука: одіозний нардеп склав повноваження

"За***ла ця Шотландія-Фінляндія. Я хочу додому в МОНАКО", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Анастасія Костіна всю війну розважається у найдорожчих Європейських місцях – Рокбрюн-Кап-Мартен, Берлін, Стокгольм.

"За словами самої дівчини, на Лазурці вона "розквітає". У Фінляндії, як ми вже знаємо, вона "за****ася". Сторінку Анастасія веде двома мовами - російською та англійською. Згадок про війну, ракетні обстріли рідної Одеси або інших трагічних наслідків вторгнення Росії на сторінці немає", - пишуть в пабліці.

Анастасія Костіна раніше працювала помічницею колеги свого батька, депутата Андрія Задорожного. Тоді як син Задорожного Іван працював помічником Андрія Костіна. Насті та Івану тоді нараховували однакову зарплату – 26 тисяч гривень на місяць. Костіна закінчила Одеську юридичну академію, а на посаді займалася питаннями екології, виїжджаючи на місця екологічного лиха та інформуючи про них свого шефа.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що місце "Слуги народу" Юрія Арістова, який втратив мандат після скандалу з відпочинком на Мальдівах, займе Наталія Локтіонова.

Вас також може зацікавити:

Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубінський дійшов до конфлікту з Зеленським

Депутата Ради зловили на шахрайстві: фото та відео

Син депутата провернув цілу схему, щоб сховатися за кордоном: як це було