RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Депутата Ради зловили на шахрайстві: фото та відео

Служба безпеки України, після затримання коригувальника ракетного удару РФ по Краматорську, повідомила про підозру у шахрайстві народному депутату України, голові підкомітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності Сергію Олексієву. За 50 тисяч доларів США нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння у запобіганні екстрадиції.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Читайте також: Коли санкції США не працюють: що робить нардеп Дубінський під час війни

"СБУ спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного з чинних народних депутатів України, який вимагав гроші з громадянина однієї з європейських країн. За 50 тисяч доларів США нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння у запобіганні екстрадиції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що парламентарій "гарантував" використати власні зв'язки у суді, щоб скасувати рішення Державної міграційної служби України про відмову у наданні іноземцю статусу біженця.

"Співробітники СБУ задокументували факт отримання нардепом 20 тисяч доларів США – першої частини грошової винагороди та викрили її на отриманні другого "траншу" у розмірі 30 тисяч доларів США", - наголосили у пресслужбі.

На підставі зібраних доказів Генеральний прокурор України санкціонував оголошення парламентарю про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).


Раніше "Апостроф" повідомляв, що депутат Канівської міської ради, Голова бюджетної комісії Володимир Коржов звинувачує народного депутата України Віталія Войцеховського у свідомій дестабілізації ситуації у Каневі.

Вас також може зацікавити:

Замішаний у корупції та загибелі офіцера? Нардеп озвучив нові деталі про скандального одеського військома

Чим не вгодило Запоріжжя? В Україні вибухнув скандал навколо пропозиції перейменування міста

"Слуги народу" "взяли під контроль" справу ексглави ФДМУ Сенніченка