RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Росіяни своїх не кидають?Полонений з Урожайного поскаржився на втечу командирів, відео

Воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського, за участю інших підрозділів Сил оборони України, звільнили село Урожайне, звідки в паніці бігла 40-та бригада російських морпіхів.

Відео з розповіддю полоненого окупанта, що підтверджує цю інформацію, оприлюднив український журналіст Андрій Цаплієнко.

Читайте також: Співвідношення 1:3: чому Сили оборони програють росіянам у війні дронів

В рамках наступальної операції воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського, разом з побратимами із 38-ї окремої бригади морської піхоти, за участю інших підрозділів Сил оборони України, у рамках контрнаступальних дій звільнили населений пункт Урожайне Донецької області.

Полонений під час операції окупант розповів, що командування та піхота 40-ї бригади морської піхоти ЗС РФ в паніці втекла з Урожайного, не попередивши своїх "сусідів і суміжників". Далі він заявив, що вважає цю війну шкідливою для російського народу, оскільки командування окупантів не береже своїх людей і відправляє у безглузді штурми.

"Командири винищують нашу націю, віддають тупі накази... не зрозуміло, які там нагорі цілі", - зазначив окупант.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що гауляйтерка окупованої Кирилівки Катерина Уманець потрапила "на підвал" за реалізацією краденого майна.

Вас також може зацікавити:

РФ перекидає війська під Авдіївку і намагається наступати під Куп'янськом

Росіяни завдали авіаудару по Авдіївці Донецької області, є поранені

Росія перекинула до Авдіївки найманців "Шторм Z": що відбувається в місті, яке на лінії вогню