RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Українські морпіхи показали, як звільняли Урожайне на Донеччині: окупанти в паніці тікали, відео

Українські війська звільнили селище Урожайне Донецької області, що знаходиться на шляху до Токмака - не звільнивши його, шлях просування далі був закритий. Українські морпіхи показали кадри звільнення населеного пункту та ганебної втечі росіян.

Відео опублікували на Facebook-сторінці "35 окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського".

"Урожайне звільнено! Військові 35 окрема бригада морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського разом з побратимами 38 окрема бригада морської піхоти, а також за участі інших підрозділів Сил оборони України в рамках контрнаступальних дій звільнили черговий населений пункт Урожайне що на Донеччині. Морська піхота. Вірні завжди!", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, як після ряду контрнаступальних операцій ЗСУ, окупанти в паніці тікають з селища на авто або пішки. Натомість українські війська почесно заїжджають до населеного пункту із синьо-жовтим стягом у руках. Такий же розвивається на флагштоці над Урожайним.

Читайте також: ЗСУ масово роздають квитки на Кобзона: оновлені втрати РФ від Генштабу

Нагадаємо, про те, що російські війська втратили контроль над селищем Урожайне на заході Донецької області (Великоновосілківська селищна громада Волноваського району), 13 серпня написав військовий оглядач Костянтин Машовець, і це станом на неділю зафіксовано на мапі DeepState.

14 серпня з’явились обережні офіційні дані від ЗСУ. Під час включення з Military Media Center заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, розповіла, що українські війська ведуть наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках. А уже 16 серпня вона це офіційно підтвердила у своєму Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що сили оборони просунулися на двох напрямках фронту.

  • Вас може зацікавити:

Атакує "Морський малюк": CNN показало відео удару українського дрона по Кримському мосту

ЗСУ отримали успіх на Запоріжжі, окупанти знімали кіно про свої уявні перемоги: ранкове зведення Генштабу

Росія запустила кілька хвиль "шахедів" по півдню України: подробиці