RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Ви – наші янголи-охоронці: душевні привітання з Днем Незалежності захисникам на фронті

Україна вдруге святкує своє найвагоміше свято, день Незалежності, в умовах війни. Завдяки військовим українці мають змогу святкувати тридцять другу річницю Незалежності країни.

Як привітати військових зі святом - розповів "Обозреватель".

Читайте також: Свято сильних, гідних і рівних: Зеленський привітав українців з Днем Незалежності, відео

Підбірка привітань у прозі та віршах

З Днем Незалежності! Лиш завдяки вам, захисники, ми сьогодні можемо з гордістю говорити, що живемо на рідній українській землі. Служіння людям є найвищим благом. Зичимо вам витримки, міцного здоров’я, побільше сил та наснаги. Ми маємо спільну мету – вільну та незалежну Україну, і разом йдемо до перемоги.

***

З Днем Незалежності! З основним державним святом! Зичимо вам наснаги, сил та Божого благословіння. Нехай ангели-охоронці оберігають вас на нелегкому шляху. Ніхто краще за вас не знає, що надія – основа життя, всю воєнну мудрість можна сформулювати в трьох словах: "боротися, вірити та любити". Ми обов’язково виженемо ворога з рідної землі і збудуємо вільну процвітаючу Україну. Зі святом!

***

У цей особливий день насамперед хочу вам подякувати за самовіддану службу. Ви обрали важливу місію, присвятивши себе найвищій меті. Зичимо вам стійкості духу, наснаги та витримки, впевненості та правильних розрахунків. Скоро переможемо!

***

З Днем Незалежності України! Ми всі – діти вільної держави, і жоден ворог не зможе зламати наш дух. Нехай якнайскоріше прийде особливий день – День нашої перемоги над російськими окупантами.

***

Вітаємо з Днем Незалежності всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів України. Дякуємо за сміливість, витримку та силу. Нехай вас оберігають вищі сили. Зичимо вам наснаги, здоров’я, успіхів та благословінь. Віримо, що наступний День Незалежності ми зустрінемо у вільній від окупантів Україні.

***

Ми щасливі, бо народилися на вільній щедрій землі. Зараз наш обов’язок – її захищати. Вклоняємося перед вашою силою та мужністю, захисники і захисниці. Завдяки таким Героям і Героїням, як ви, нас точно чекає Перемога.

***

З Днем незалежності!

Хай прапор майорить,

Хай гімн звучить наш гордо і звитяжно,

Хай неба буде чистою блакить,

Лани хай колосяться неосяжні.

Бажаємо країні щастя ми,

До розквіту іде хай неупинно,

Як пташка з золотавими крильми,

Ти до висот здіймайся, Україно!

***

Ми, українці, маємо незламний дух та є гідними нащадками козацтва. Зараз ми переживаємо важкий період історії, однак лише завдяки нашій єдності та мужності ми вистояли тоді, коли весь світ у це не вірив. Ми довели, що гідні жити на своїй землі. Нехай над нами буде мирне небо, сяє тепле сонце, нехай на полях колоситься щедра пшениця, а на столі буде свіжий хліб. З Днем Незалежності!

***

З Днем Незалежності! Ми йдемо вперед, повертаємо свої території, очищуємо землю від окупантів заради основної мети. Ми хочемо жити у вільній країні. Ми хочемо, щоб наші діти більше ніколи не знали війни. Ми мріємо про мирне небо, яке є найважливішим благом. У День Незалежності вітаємо тих, завдяки кому ми вистояли, продовжуємо боротьбу і переможемо – наших захисників та захисниць. Зичимо їм Божого благословення, мужності, витримки та захисту від вищих сил.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві облаштовують "парад" підбитої техніки окупантів.

Вас також може зацікавити:

Google присвятив яскравий дудл Дню Незалежності України: фото

Україна відзначає День Незалежності: цікаві факти про найбільше свято всіх українців

"Укрпошта" до Дня Незалежності випустить марку "Україна-Мати": фото