RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Під кожного знайдеться "ключик": як завоювати чоловіків різних знаків Зодіаку

Астрологи, які розповіли які три знаки зустрінуть кохання у вересні, відкрили секрет, як завоювати представників різних знаків Зодіаку – чоловіків завдяки кулінарним смаколикам.

Який підхід потрібний кожному знаку Зодіаку у сфері відносин - розповість "Апостроф".

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Це справжній "мисливець" зодіаку. У нього одна мета – завоювати тебе. Він не звертає особливої уваги на їжу, але воліє тільки м'ясо, можливо, з овочами, приготовлене на грилі і не пересмажене. Гарного столу достатньо, щоб він відчув себе бажаним.

Телець

Представник цього знака має дуже вибірковий смак. Телець – справжній гурман. Він цінує як традиційні страви, так і вишукані. Не забудьте про гідний десерт.

Близнюки

Близнюк не дуже любить поїсти, але любить розважати гостей. Він цікавий і любить експериментувати з новими смаками, йому подобається легка кухня. Хороший вибір – проста їжа та багато гостей.

Рак

Рак любить традиційну кухню та класичний інтер'єр для вечері. Підійдуть прості страви, які він любив у дитинстві, тому постарайтеся дізнатися про них заздалегідь.

Лев

Він любить красиво накриті столи, фужери та блискучі столові прибори. Для Лева – лише вишукана їжа, яку подають у відомих ресторанах. Не забудьте порадувати Лева десертом.

Діва

Він цінує здорову їжу та любить натуральні продукти, може навіть бути вегетаріанцем. Під час вечері важливо говорити про важливість здорового харчування.

Терези

Він уважний до естетики та любить сервірування столу за правилами. Терезам подобаються класичні рецепти, а також екзотичні смаки та спеції.

Скорпіон

За столом цей знак не дуже вимогливий і більше приділяє уваги змісту, ніж формі. Йому подобається все, що росте під землею: запечена картопля або картопляне пюре, трюфелі з яйцями та свіжим м'ясом мають привабити Скорпіона.

Стрілець

За столом цікавий і завжди готовий скуштувати нові смаки та рецепти. Японська кухня підійде дуже доречно. Ви також можете приготувати унікальну страву з хорошими тропічними фруктами та вершками на десерт.

Козеріг

Любить класику та простоту, цінує акуратне сервірування столу, але без великої кількості салатів. Смачний суп, бекон, правильний сир – цього достатньо, щоб задовольнити такого чоловіка.

Водолій

Для нього важливо, щоб ваші покупки не впливали на навколишнє середовище. Неважливо, що ви готуєте, його турбують ваші соціальні зобов'язання, ваша здатність вірити у побудову кращого світу, навіть коли справа стосується їжі. Простота в їжі – перш за все.

Риби

Люблять добре накритий стіл із традиційним сервіруванням. Подбайте про рецепти, які мають певну історію або характерні для вашої родини. Обов'язково в меню повинні бути овочі.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Як Повня впливає на чоловіків: плюси і мінуси

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року