RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Купідон вже готує стріли: ці три знаки можуть зустріти нове кохання у вересні

Астрологи, які раніше розповіли, кому слід бути уважнішими до фінансів до кінця 2023 року, назвали представників сузір'їв, які можуть отримати своє щастя в першому місяці осені.

"Апостроф" розповідає, які три знаки Зодіаку можуть зустріти нове кохання вже у вересні.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

У вересні 2023 року у Всесвіті спостерігатиметься стан гармонії та рівноваги. З 5 вересня настане період спокою та передбачуваності в особистих та сімейних стосунках.

Овен

Цього місяця Овни зможуть досягти впорядкованості свого повсякденного життя. Також цей місяць дуже підходить для розвитку особистих стосунків.

Прийміть, що ідеальних партнерів не буває і тоді в коханні, дружбі, сімейних стосунках настане гармонія та щастя.

Телець

На початку вересня Тільцям не варто поспішати зав'язувати нові відносини, оскільки висока ймовірність, що вони не будуть довгими. Також цей місяць ідеальний для весіль або початку спільного життя.

Близнюки

Цього місяця Близнюки можуть зіткнутися із проблемами з минулого. Вам можуть зустрітися колишні, що спричинить низку неприємних асоціацій та спогадів. Тому варто урізноманітнити своє дозвілля і вирушити в коротку подорож.

Рак

Перша половина вересня принесе Ракам значно більше вільного часу, що позитивно вплине на ваше життя. Цей час необхідно приділити коханим, дітям, батькам чи друзям.

Лев

Цього місяця Леви відчують приплив енергії. Навколо вас буде багато людей, які можуть спричинити психологічну втому. Але, завдяки чарівності та гумору, ви зможете вирішити свої матеріальні проблеми, помиритися після сварки, або завести приємні знайомства.

Діва

Діви у вересні можуть відчути потребу змін. Це може стосуватися особистого життя або переїзду та зміни місць. Закохані пари можуть почати жити разом, що стане чудовим фундаментом та першим кроком до щасливого шлюбу.

Терези

Цього місяця Терези можуть зіткнутися з низкою проблем у сімейних та особистих стосунках. Приділіть близьким час, щоб з ними розібратися. Але не поспішайте з рішеннями.

Скорпіон

У вересні Скорпіони будуть надмірно емоційними та схильними до внутрішніх переживань. Також можуть про себе нагадати колишні, але не варто намагатися повернути старі стосунки.

Стрілець

У вересні Стрільцям доведеться розриватися між будинком та роботою. У вас з'являться плани, пов'язані із шлюбом та сім'єю чи спільною нерухомістю. Добре розроблені плани стануть запорукою успіху в реалізації у майбутньому.

Козеріг

У вересні Козероги можуть зіткнутися зі суперечками та розбіжностями у сім'ї. Але, попри все, вам необхідно всіляко зміцнювати стосунки з рідними. Наберіться терпіння та не піддавайтеся на провокації.

Водолій

Для Водоліїв цей місяць не підходить для планування весільної урочистості або укладання шлюбу. У цей період важливо знайти баланс між роботою та сім'єю.

Риби

У вересні Риб чекає успіху в коханні. Нове знайомство може статися у будь-якому місці та в будь-якій обстановці. Але, якщо проблеми в існуючих відносинах, вересень - найкращий час для їх вирішення.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року