RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Почався четвертий місяць літа: синоптик дав прогноз до кінця тижня

На початку вересня в Україні очікується "бабино літо".

Прогноз погоди на тиждень оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

За його словами, 4 вересня короткочасні дощі з грозами очікуються у західних, східних та Київській областях. В ішних регіонах України переважно без опадів. Температура повітря вночі становитиме від +13 до +18, вдень повітря прогріється до +31. Більш прохолодно буде у західних та північних областях - до +23 вдень.

Читайте також: Частину України накриють дощі з грозами: прогноз на неділю

5 вересня у більшості областей опадів не очікується. Лише вночі та вранці у Приазов'ї, а також на півночі Лівобережжя пройдуть місцями невеликі дощі з грозами. Температура повітря вночі в середньому до +17, а вдень повітря прогріється до +28. Спека до +31 можлива у південних регіонах.

6 вересня опадів не буде. Температура повітря вночі становитиме від +11 до +16, вдень - від +23 до +28, у східних та південних областях до +31.

7 вересня також очікується сонячна погода. Температура повітря вночі становитиме до +16, вдень від +23 до +28, у південних областях та у Приазов'ї - спека до +32.

8 вересня через дію антициклону можливі пориви вітру до 17 метрів на секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від +11 до +17, у Карпатах, північних та східних областях - до +11. Вдень повітря прогріється до +28, на крайньому півдні та в Криму місцями до +31.

9-10 вересня опадів не буде, оскільки антициклон продовжить впливати на Україну. Температура повітря вночі становитиме від +10 до +15, вдень повітря прогріється до +29.

Раніше ми розповідали, що Україну накриє потужна грозова хвиля.

Вас може зацікавити:

Кінець спеки: в Україну йде комфортна погода, але із родзинкою

Без спеки, зате із свіжим повітрям: прогноз погоди в Україні у перші вихідні вересня

Буде смажити до 35: на Україну чекає пекельна осінь