RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Кінець спеки: в Україну йде комфортна погода, але із родзинкою

Прогноз погоди на 2-4 вересня

Прогноз погоди на 2-4 вересня У вихідні буде погода класу "комфорт" Фото: facebook.com/NealeDonaldWalsch

У найближчі вихідні на українців очікує цілком комфортна погода. З першим днем осені до країни прийшла відносна прохолода. Щоправда, не без ложки дьогтю у бочці меду – у багатьох областях пройдуть дощі. Докладніше про погоду на 2-4 вересня розповідає "Апостроф".

Субота, 2 вересня

За даними Укргідрометцентру, на захід України прийдуть рятівні у таку спеку опади. У Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Закарпатській областях очікуються короткочасні невеликі дощі. На решті території буде мінлива хмарність.

Читайте: Смажить до 35: на Україну чекає пекельна осінь

У західних областях уночі очікується від +10 до +14, а вдень будуть комфортні 22-25 градусів тепла. На півночі країни вночі буде +11+14, а вдень повітря прогріється до 24-26 градусів із позначкою "плюс".

На один градус тепліше як вночі, так і вдень буде в центральних областях. А на сході та півдні України буде найтепліше - вночі стовпчики термометрів покажуть від +16 до +19, а вдень очікується від 25 до 29 градусів тепла (у Херсонській та Миколаївській областях до +30).

Неділя, 3 вересня

Дощовий фронт збільшується – до західних областей приєднуються Київська та Вінницька.

У Чернігівській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Дніпропетровській областях – мінлива хмарність. На решті території – хмарно з проясненнями.

Читайте: Буде три бабині літа: синоптики розповіли, якою буде осінь

Що стосується температурного режиму, то він практично не зміниться – і буде таким же, як у суботу. Дощі на температуру не вплинуть. Напевно саме тому, що короткочасні. Ну, хоч трохи освіжають, що теж непогано.

Понеділок, 4 вересня

Опади перемагають остаточно. Лише на Волині та у Львівській області – хмарно із проясненнями (в окремих районах пройдуть короткочасні дощі). А так скрізь дощі – навіть у Автономній республіці Крим.

Нічна температура у всіх областях підвищиться на 1-2 градуси. А денна практично скрізь залишиться незмінною.

Читайте: "Літня" температура та перші заморозки: який прогноз погоди в Україні у вересні

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів