RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

ТЦК отримають необмежені повноваження: юрист пояснив, що означатиме доступ до всіх реєстрів

Доступ ТЦК до державних реєстрів надасть їм необмежені можливості.

Про це заявив адвокат Роман Симутін.

Читайте також: Мобілізація обмежено придатних: як має виглядати правильна довідка ЛВК, фото

Крім того, буде передбачено авторизацію даних, без підтвердження яких людина не зможе отримати будь-яку послугу від держави. Перш ніж авторизуватися, потрібно буде відвідати ТЦК та оновити свої облікові дані.

"Ви скажете: "Так це крутіше, ніж СБУ!" - І не помилитеся. Якщо це станеться, а це станеться, хай навіть у якомусь обрізаному вигляді, це означає лише одне: закінчення епохи анархії, періоду, коли ТЦК затримували всіх на вулицях та переходу до більш цивілізованої форми примусу, коли просто доведеться йти до ТЦК, тому що ви, наприклад, не зможете отримати права, зареєструвати шлюб чи власність", — написав правозахисник.

Зазначимо, раніше міністр оборони Олексій Резніков розповів про те, що наразі влада працює над тим, щоб у військкоматах зріс рівень цифровізації. Такі суттєві покращення вже мають стати відчутними в середині цієї осені.

В Україні дев'ятий рік триває запекла війна з Росією, що напала на нас. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток – це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий заклик військовозобов'язаної людини на військову службу. Це звичайний процес у воюючій країні. Слід пам'ятати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни, то завтра вона може прийти до тебе.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, на які приховані хитрощі готові йти ТЦК.

Вас може зацікавити:

Одна з областей України посилить мобілізацію: стали відомі деталі

"Ворота для свавілля": кого повинні закликати у разі посилення мобілізації

Керівництво Івано-Франківська "відмазало" від мобілізації своїх родичів: фото обшуків у ТЦК