RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Без перемовин і без Путіна: таролог дала прогноз щодо закінчення війни в Україні

Тарологи, прогнозуючи деталі закінчення війни в Україні, стверджують, що це станеться без переговорів з РФ і без чинного російського президента Володимира Путіна.

Про це розповіла тарологиня Ольга Стогнушенко.

Читайте також: "Червоний терор, річки крові та період пожеж": астролог назвав терміни краху Москви

"Казати про те, що Путін хворіє і скоро помре, я не буду. Я не бачу, що Путін буде брати участь у якихось перемовинах. Я взагалі не бачу перемовин", - стверджує вона.

За її словами, в Росії взагалі не прив'язуються до Путіна, і взагалі майбутнє РФ, яке на сьогоднішній день планується, там нема його. Там взагалі будуть інші правила, цінності та ідеї.

"Жодного разу не буде перемовин з РФ, я не бачу Україну і Росію за столом переговорів щодо територіальної цілісності. Мир настане без перемовин. Це стовідсотково. Те, що нам транслюють щодо Путіна, це так і є. Таке відчуття, що його трішки відправлять в санаторій, напевно, водичку попити. А хтось інший, помолодше, пожвавіше та побадьоріше стане і скаже: "я поки тут за нього потанцюю, поки він там лікується", - зауважила вона.

Тарологиня додала, що це не таємничі процеси - вони дуже скоро почнуть відбуватися. Путін як політична одиниця вже втратив свою вагу, тому що він малюється маленьким, перевернутим. І взагалі не в цій темі, додала Ольга Стогнушенко.

Нагадаємо, раніше тарологи запевняли, що пов'язана Росією повномасштабна війна в Україні закінчиться вже до 20 жовтня 2024 року.

  • Вас також може зацікавити:

Мінімум до 2029 року: таролог розповів, як розвиватиметься війна в Україні

Рік смерті Путіна настав: астролог розповів, як буде повалено диктатора

Попереду на нас чекає перемога: астрологиня назвала сприятливі для ЗСУ місяці