RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кім Чен Ин прибув до Росії, щоб зустрітися з Путіним: що треба знати про зустріч диктаторів

Бронепоїзд із лідером Північної Кореї Кім Чен Ином прибув до Росії напередодні саміту з президентом Володимиром Путіним, який, ймовірно, буде зосереджений на постачанні зброї для війни РФ проти України.

Про це повідомляє агенція Bloomberg.

Читайте також: Альянс китайських бовдурів: як Путіна "опускають" до рівня КНДР

Повідомляється, що поїзд північнокорейського диктатора увійшов у прикордонне з Росією місто Хасан, де відбулася церемонія зустрічі. Звідти приблизно 150 кілометрів до Владивостока, де Кім Чен Ин, ймовірно, вперше зустрінеться з Путіним.

"Органи розвідки вважають, що потяг, який, імовірно, перевозить Кім Чен Ина, рухається до Владивостока. Візит корейського лідера до Владивостоку стосуватимуться поставок зброї для допомоги Росії, Найбільш очевидні предмети, які є у Пхеньяна і потрібні Москві, — це артилерійські снаряди та ракети радянських часів", - сказано у повідомленні.

Ця поїздка стане першою поїздкою Кіма за межі Корейського півострова після того, як він востаннє зустрічався з російським диктатором чотири роки тому.

Нагадаємо, Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва забрав свої слова назад про те, що російського диктатора Володимира Путіна не заарештують за ордером Міжнародного кримінального суду, якщо той відвідає саміт G20 у Ріо-де-Жанейро.

Вас також може зацікавити:

Кремль планує вбити 700 тис. росіян на війні: журналіст назвав наслідки

Альянс жебраків та ізгоїв: навіщо Шойгу полетів до Північної Кореї

Північна Корея загрожує мобілізувати гігантську армію для війни проти США