RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З днем програміста 2023! Найкращі привітання зі святом

У 256 день року в Україні традиційно відзначають неформальний День програміста. Число 256 має сакральне значення серед "комп'ютерників", адже це максимально можливе число елементів будь-якої системи з 8-бітним кодуванням.

"Апостроф" пише, як сьогодні можна привітати знайомого програміста чи хакера.

Читайте: До списку потрапили навіть водії: людям яких професій в Україні платять найбільше

Вітаю з Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код у твоєму житті був злагодженим і точним, любов була захищена надійним паролем, а компіляторами долі були здоров'я, успіх і добробут.

***

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю із Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код твого життя був злагодженим і точним, кохання було захищено надійним паролем, а компіляторами долі були здоров'я, удача та благополуччя.

***

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю з Днем програміста. Нехай життя буде веселим і райдужним, нехай діяльність процвітає і наповнюється великими досягненнями, нехай у голові завжди будуть розумні думки та креативні ідеї, а в серці - щира радість та любов.

***

Вітаю тебе! Нехай програми не дають збоїв, щоб нові коди прописувати без помилок, щоб не зависав комп'ютер і грівся процесор. Нехай вірус не оселиться на твоєму робочому столі. Зі святом!

***

Зі святом усіх програмістів. Нехай ваші програми завжди компілюються вдало, а коди, з якими ви працюєте, не забувають проставляти коментарі. Успіхів вам, життєвих, професійних і творчих (бо програмування - теж творчість) успіхів!

***

У століття технологій і прогресу ми особливо святкуємо день програмістів! Ви – люди, які завжди на крок попереду, створюєте нові програми, алгоритми, рішення! Бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Зазначимо, що це свято на офіційному рівні святкують з 2009 року також у Росії, але через повномасштабне вторгнення РФ частина української ІТ-спільноти пропонує перенести дату свята в нашій країні.

Нагадаємо, що в Україні переглянуть державні свята і пам’ятні дати.

  • Вас може зацікавити:

Прикольні листівки і смс-привітання з Днем програміста

День програміста: історія свята і цікаві факти

Часто нічого не платять: названо дві проблеми з працевлаштуванням в українському IT-секторі