RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Секс у них не на першому місці: п'ять імен, які носять найбільш "холодні" жінки

Астрологи, які раніше розповіли про найбільших зухвальців Зодіаку, назвали імена жінок, які не відрізняються особливою пристрастю та є "холодними" у відносинах з партнером.

Про це повідомляє "Апостроф".

Ці жінки носять імена Ельвіра, Регіна, Євгенія, Ірина та Альбіна.

Читайте також: Дракон несе їм успіх: у 2024 році Фортуна усміхнеться п'яти знакам Зодіаку

Ельвіра

Для жінок із цим ім'ям, головне – гроші. Розкіш настільки застилає їм очі, що від решти вони вже не можуть отримати справжнього задоволення. Якщо вони хочуть отримати капітал за рахунок чоловіка, їх партнери здогадуються про справжні наміри через час.

Регіна

Ім'я Регіна означає "королева". Як правило, це дуже розсудлива, спокійна і холодна особа, яка навіть не визнає за необхідне приховувати свою "холодність". Якщо їй трапиться палкий чоловік, то він незабаром зрозуміє, що його десь обдурили, але так і не зрозуміє, де.

Євгенія

Ці дівчата ще в підлітковому віці часто приходять до висновку, що секс - це прояв у людині тваринного початку. А значить, займатися цим негідно для такої розумної та тонко відчуваючої особи, як вона. Іноді дівчина все ж таки захоплюється якимось особливо бездоганним "примірником", проте закоханість триває недовго. Обранець може стати для Євгенії огидним будь-якої миті.

Ірина

Ірина - прекрасна мати, і головне в її житті - діти. Чоловікові Ірини часто відводиться роль годувальника. Якщо Ірина зрештою зрозуміє, що без чоловіка немає сім'ї, то все налагодиться, а якщо не зрозуміє, то ризикує залишитися самотньою матір'ю.

Альбіна

Альбіна любить домінувати, причому партнерів вибирає відповідних: слабохарактерних, м'яких. Дійсно сильних чоловіків вона завбачливо обходить за три версти. Придушивши чоловіка, вона втрачає до нього будь-який інтерес та задовольняє свої амбіції на роботі, у бізнесі чи навіть у спортзалі.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть в руки: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року