RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Арестович на форумі "хороших русскіх" назвав їх героями: подробиці нового скандалу

Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович виступив на "Форумі вільної Росії" в Естонії та втрапив у черговий скандал.

Його виступ прокоментувала російська письменниця Катя Марголіс в Facebook.

Читайте також: "Цих істот хочеться душити, не відпускаючи": Арестович влип в сексистський скандал через цинічні слова про жінок

Так, під час цього заходу Арестович романтизував "хороших" росіян, назвавши "героями".

"Ви герої", почав Арестович свою промову. І далі провів дешевий сеанс нарцисичної психотерапії – з посиланнями до ісламу та до орнітології. Ви не маєте відгукуватися "героям слава" на слова "слава Україні". Арестович побачив у цьому дресирування та примус. Герої, виявляється, це присутні у залі переважно російські ліберали, які не зобов'язані… та нічого не зобов'язані. Вони проти Пу, а значить хороші і якщо тільки вони голосніше про це крякатимуть, весь світ негайно кинеться їм в обійми і побіжить відчиняти ворота Раю. Так казав Заратустра, вибачте, Арестовичу. Я не психолог, але маніпуляція була шита білими нитками: віддзеркалити і сказати слово в слово те, що клієнт хоче почути", - йдеться у її повідомленні.

На думку народного депутата Олега Дунди, Арестович з промовою на форумі наговорив на кілька кримінальних справ. Він переконаний, що правоохоронні органи повинні звернути увагу на такі висловлювання.

"Фактично, зі слів Арестовича, я слухав велику шану величності Російської імперії та величного російського народу. В мене склалось таке враження, що він взяв статтю диктатора Путіна за 2021 рік й переповів її своїми словами. Це виглядало дуже ганебно", - додав він.

Нагадаємо, на ексрадника Офісу президента, блогера та "коуча" Олексія Арестовича написали заяву в поліцію.

  • Вас також може зацікавити:

Це не перший "прокол": у чому проблема з "випадком Ареcтовича"

Інформміхур лопнув: чим має стати для ОПУ історія з Арестовичем

"Арестович має піти": нардепи вимагають звільнити радника ОП