RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Дмитрук та Куницький побили бійця ЗСУ: проти нардепів порушили провадження

Генпрокурор Андрій Костін зареєстрував кримінальні провадження щодо депутатів Артема Дмитрука та Олександра Куницького через побиття військового ЗСУ у столиці. Кримінальні провадження об'єднали в одне.

Про це повідомляє сайт OBOZREVATEL із посиланням на ГПУ.

Читайте також: Арешт або штраф: в Україні хочуть запровадити покарання за образу військових

Повідомляється, що за фактом інциденту, що стався між нардепом та чоловіком 5 жовтня поточного року в центрі Києва, генпрокурор зареєстрував кримінальні провадження.

Депутатам інкримінують такі статті – навмисне середній тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 28 ККУ), а також хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом, вчинені групою. 2 статті 296 ККУ).

Наразі кримінальні провадження об'єднали в одне, а досудове розслідування доручено Головному слідчому управлінню ДБР. Реєстрація прокурором кримінального провадження відкриває процедуру розслідування справи за участю депутатів Артема Дмитрука та Олександра Куницького.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що хлопець, якого побили депутати як штурмовик, пройшов найгарячіші точки на фронті.

Вас також може зацікавити:

Розкіш під час війни: українців обурив автопарк нардепів майже на $3 млн

Нардеп від "Слуги народу" купив розкішний маєток у центрі Києва під час війни: фото та відео

Привласнювали донати на ЗСУ: під Києвом затримано групу шахраїв, фото