RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Любов, нові проблеми та кардинальні зміни в житті: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Жовтень відрізнятиметься активністю та прийняттям рішень, які здатні змінити життя деяких знаків Зодіаку.

Гороскоп для усіх знаків на поточний місяць, який склала астролог Людмила Булгакова, публікують "Факти".

Читайте також: Удача буде на вашому боці: у жовтні чотирьом знакам Зодіаку пощастить з грошима

У Овнів гарний час для реалізації давніх планів, але варто розраховувати тільки на себе та свої навички. Зірки сприятимуть усім починанням, тож варто поквапитись.

Тельцям зірки пропонують змінити місце проживання, оскільки зараз найкращий час для прийняття таких важких рішень. Не варто покладатися на думку оточуючих, краще все ще раз зважити самостійно.

У Близнюків народжуватимуться неймовірні плани і зірки всіляко допомагатимуть їх реалізовувати. Потрібно приділити й час своїм близьким, які також потребують вашої уваги.

Ракам не варто робити важливих кроків, організовувати навіть невеликий ремонт. Можна зосередитися на своєму внутрішньому світі та пофілософствувати, узгодивши його з дійсністю навколо.

Енергія Левів буде спрямована на вирішення особистих проблем. Якщо ви стоїте перед ухваленням якогось важливого рішення — зараз саме час це зробити. Але не треба забувати, що найкращий порадник — це ваша інтуїція.

Ділова активність жовтні принесе Дівам добрі плоди. Фінансові питання будуть вирішені, можна буде сміливо розпочинати нові плани. Дозволяйте собі іноді розслабитися, частіше проводьте час із друзями.

Жовтень стане одним із найкращих для Терезів, тому можна сміливо завершувати старі справи та браться за нові. Наполегливість буде винагороджена. На особистому фронті можливі зміни, на які ви давно чекаєте.

У другій половині місяця Скорпіонів можуть очікувати складнощі. Емоційна нестабільність компенсується турботою близьких людей, тому намагайтеся більше часу проводити з сім'єю та друзями.

Стрільців можуть чатувати невдачі на роботі. Не варто на них зациклюватись — за чорною смугою обов'язково прийде біла. Присвятіть час собі.

Козерогам варто згадати про свої давні мрії, адже настає чудовий час, щоб їх реалізувати. Для тих, хто перебуває у романтичних відносинах, можливі пропозиції руки та серця.

Водоліям можна зайнятися своїм здоров'ям. Більше гуляйте, а важливі справи на краще відкласти, бо особливих змін у цей час очікувати не варто. Можна розпочинати ремонт.

Рибам можна "плисти проти течії", не боячись змін та прийняття важливих рішень. Можливо, саме цього місяця ви зможете реалізувати плани, які виношуєте вже давно. Можна міняти місце роботи чи переїжджати до іншого міста.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які три знаки Зодіаку в жовтні наважаться на сміливі зміни.

  • Вас може зацікавити:

Стосунки пройдуть перевірку на міцність: гороскоп кохання на жовтень

Запам’ятають цей час на все життя: ці три знаки у жовтні здобудуть омріяне щастя і спокій

Невдахи жовтня: у трьох знаків Зодіаку скоро почнеться "чорна смуга"