RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Почнеться чорна смуга: ці три знаки переслідуватимуть невдачі у жовтні

Астрологи, які давали прогноз на жовтень для усіх знаків Зодіаку, розповіли, які три знаки цього місяця чекають невдачі та перешкоди в особистому житті.

Кому не пощастить у жовтні - розповідає ресурс Spiritualify.

Читайте також: Амур вже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман

Риби

Тільки Ви можете по-справжньому зрозуміти проблеми, яких зазнали ваші стосунки, і тільки Ви можете зрозуміти глибину емоцій, які виникнуть, коли вони досягнуть свого неминучого завершення. Як раніше вже не могло продовжуватися, і стало вкрай необхідно, щоб один із вас зробив вирішальний крок для зміни чи повного розриву стосунків.

Ви все ще відчуваєте прихильність до свого партнера? Безсумнівно. Але чи справді ці стосунки приносять вам радість? Рішення, зрештою, у ваших руках. Цілком імовірно також, що обставини можуть вирішитися самі собою, звільнивши вас від тягаря активного ініціювання розлучення.

Телець

Поточний місяць принесе низку новин, які можуть бути не особливо приємними. Тягар відповідальності за припинення ваших стосунків з партнером ляже на ваші плечі, навіть якщо це рішення супроводжується болем і дискомфортом.

Іскра, яка колись запалила ваш союз, давно згасла, і тепер єдиний проблиск полягає в перспективі досягнення кінця цього зв’язку.

Варто шукати способи розлучитися мирним шляхом. Цей крок має величезне значення для побудови майбутнього, де ви можете бути щасливим.

Лев

Визнайте, що ваш партнер не заслуговував на любов. Ви знайдете потрібні слова, щоб закінчити стосунки і це принесе Вам полегшення.

Багато речей стануть зрозумілими та простими. Насолоджуєтеся полегшенням, що стосунки позаду. Використовуйте цей досвід як цінний урок, який, безсумнівно, стане в нагоді у ваших майбутніх починаннях.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які три знаки Зодіаку в жовтні наважаться на сміливі зміни.

  • Вас може зацікавити:

Запам’ятають цей час на все життя: ці три знаки у жовтні здобудуть омріяне щастя і спокій

Стосунки пройдуть перевірку на міцність: гороскоп кохання на жовтень

Невдахи жовтня: у трьох знаків Зодіаку скоро почнеться "чорна смуга"