RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Нема цензурних слів: боєць з інвалідністю показав фото і розповів про "людяність" чиновниці з МСЕК

Боєць ЗСУ, поранений на фронті, Дмитро Олійник вимагає звільнення начальника Харківської обласної МСЕК Лариси Бунічевої, яка під час оформлення інвалідності свідомо привласнила його травмі нижчу групу.

Про це воїн написав у Facebook.

Читайте також: Інвалідність визначатимуть по-новому: навіщо ліквідують МСЕК

"У голові тільки нерозуміння та нецензурна лексика та знову нерозуміння. Рішення комісії МСЕК – 3 група Третя група за втрату ноги чи за те, що пішов захищати нашу Україну?", - написав Олійник.

Він додав, що стаття 7 Закону України "Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні" щодо встановлення групи інвалідності чітко передбачає, що поранення пов'язане із захистом Батьківщини, то група підвищується на один ступінь.

"Але наш харківський обласний МСЕК живе за власними законами Дай 3-4 тисячі доларів і буде тобі нормальне рішення. С*ки ви там! Заперечуватиму і домагатимуся того, що передбачено законом і совістю! Додаю фото ноги, бо бачу це поранення відчувається лише для мене”, - написав він.

Він розповів, що Лариса Бунічева запитала у нього, навіщо він залишав свою ногу, треба було, щоб її відрізали і була б 2 група інвалідності.

"Це так виглядає подяка людям, які стали на захист держави. Так тоді, виходить, треба було і загинути в одному зі штурмів. Це як слід ставитись до військових, що можна не брати до уваги висновки київських клінік, що права нога втратила свою функціональну здатність" та є біопротезом. Цього комісії МСЕК замало. 15 операцій. Замало. Треба вирвати все живе з людини і єхидно сказати: Якби була ампутація – то була б 2 група. Вимагаю звільнення Бунічевої Лариси Леонідівни з посади керівника обласної МСЕК", - написав військовий.

У коментарях до посади народний депутат Михайло Радуцький попросив Дмитра переслати йому копії документів та пообіцяв розібратися у ситуації.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що може означати перевірка рішень ВЛК для військових.

Вас також може зацікавити: