RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

В одеському ТЦК виявили ще одного мільйонера: майно оформляв на рідних

У начальника Малиновського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Одеси В'ячеслава Кушнерова виявили ознаки незаконного збагачення на 47 млн грн.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції.

Читайте: Скандальний одеський військком під час війни придбав офіс в Іспанії під фальшивим ім'ям: фото

Згідно з проведеним моніторингом способу життя та на підставі інформації СУ ГУНП в Миколаївській області встановлено, що у травні 2022 року подружжя воєнкома стало власниками квартири в Одесі площею 111,1 кв. м, яку через рік продали за 7,56 млн грн.

Згодом його дружина придбала автомобіль Toyota Highlander, який пізніше перепродала за 2 млн грн. Того ж року мати воєнкома подарувала сину житловий будинок, оцінений в 1 млн грн.

Теща воєнкома впродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes–Benz GLS 400. Раніше вона вже купувала автомобіль Mercedes–Benz GLC 220D.

Син воєнкома став власником квартири в Одесі та автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 511, не маючи на це коштів, сформованих із законних джерел.

В'ячеслав Кушнеров

Протягом 2022 року члени сім’ї воєнкома дарували один одному грошові кошти на загальну суму 30 млн грн, хоча, як підкреслюється, не мали для цього достатніх офіційних доходів.

НАЗК направило матеріали щодо посадової особи до СУ ГУНП в Миколаївській області для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР та здійснення досудового розслідування.

Нагадаємо, що родина одеського воєнкома Євгена Борисова придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автомобілів на мільйони доларів.

  • Вас може зацікавити:

Скандальний одеський екс-військком збагатився на рекордну суму: в НАЗК розкрили подробиці

Затримання колишнього одеського військкома: суд ухвалив рішення

Суд арештував майно екс-воєнкома Борисова: що в списку "нажитого нелюдською працею"