RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Голова Черкаської ОДА Табурець тисне руки рідним загиблих, поки його син розважається в Європі - військовослужбовець

Влада має врутитись у скандал щодо голови Черкаської ОДА Ігоря Табурця, 27-річний син якого знаходиться в Європі, та прийняти відповідні кадрові рішення.

Про це написав політтехнолог, військовослужбовець ЗСУ Петро Охотін у Facebook.

Він нагадав, що новини про дітей державних посадовців, які виїхали з країни під час воєнного стану, викликають обурення серед суспільства і військових.

"Особисто мене дратують публікації в ЗМІ щодо дітей чиновників дітей, які поїхали за кордон. Особливо, якщо це стосується про дітей тих, кому держава делегувала право вручати нагороди і служити", — написав Петро Охотін.

Він вважає, що чим більше "мажори" собі дозволятимуть, тим більше у суспільстві буде недовіри та напруги, що зіграє на руку ворогу.

"На мою думку, це виходить за межу, коли посадовець показово тисне руки матерям і вдовам загиблих героїв поки його син призовного віку розважається в Європі", — написав військовий.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 27-річний Дмитро Табурець нібито вже після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну виїхав у Європу. Повідомлялось, що він мешкав у Парижі. Сам він вихвалявся тим, що проводить час у Німеччині. 16 жовтня у своєму сторіз він опублікував фотографію, на якій видно міст Дубліна (Ірландія). Дмитро Табурець позиціонує себе як митця. У своїх соцмережах він публікує провокаційні фотографії та відеозаписи. Наприклад, на 27-річчя він відтворив процес свого народження: скривавлений у трусах і окулярах виліз з інсталяції у вигляді вагіни.