RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

З Днем залізничника України! Гарні привітання у SMS, віршах та листівках

4 листопада українці відзначатимуть професійне свято - День залізничника. Традиційно цього дня лунатимуть вітання працівників залізничного транспорту.

"Апостроф" вирішив підготувати добірку красивих привітань з цього чудового приводу.

Читайте також: Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік

Привітання з Днем залізничника

***

Дорогі залізничники, нехай поїзд щастя, здоров'я і успіху ніколи не виїжджає з депо вашого життя. Бажаємо, щоб всі ваші плани і мрії рівно по рейках, шпала за шпалою доходили до кінцевої станції здійснення. Щасливої дороги, вдячних пасажирів і зеленого семафора.

***

З Днем залізничника! Раз вже твоє життя нерозривно пов'язанн з рейками, так нехай воно буде таким ж рівним, а здоров'я - таким же міцним. Бажаємо, щоб для всіх твоїх починань на життєвому шляху завжди горів зелений семафор!

***
Потяги й паровози -

Ваша головна любов,

У спеку й в дощ, у сніг, в морози

Їдете ви знову і знов.

І попри усі напасті

Ходять ваші потяги!

За усе це просто щастя

Ми вам бажаєм як завжди!

***

Вітаю з Днем залізничника! Нехай рейки твого життя ніколи не закінчуються і йдуть в нескінченну далечінь. Зелений семафор всім твоїм починанням і найтепліших зустрічей на пероні. Нехай тобі завжди супроводжує удача, схожа зі швидкісним поїздом: постійно щастить і всюди встигає!

***

Щоб розклад вірним був і вдома,

На вас чекала вся родина,

Щоб ви не почували втоми

А пасажири вас любили!

***

Вітаю з днем залізничника! Нехай неприємності пролітають повз, як вітер за вікном локомотива! Нехай твоя доля буде прямою і блискучою, як залізничні рейки! Бажаю, щоб в потязі твого життя завжди їхали вагони щастя, любові, благополуччя і здоров'я!

***

Вітаю Вас з днем залізничника! Нехай всі потяги, які йдуть у вашому напрямку, привозять з собою щастя і виконання заповітних бажань. Нехай ті склади, які відходять від вашої станції, відвозять з собою всі біди і печалі! Відповідальності вам, адже ваша справа - надзвичайно важлива і потрібна! Нехай у вас все буде добре!

Нагадаємо, що раніше Верховна Рада проголосувала за зміну дати державних свят з метою відмовитись від "російської спадщини" та бути ближчими до цивілізованого світу.

  • Вас також може зацікавити:

Вихідні і святкові дні в листопаді-грудні 2023 року: коли відпочиватимуть українці

Дати для весілля в 2024 році: як обрати найкращий день

"Ви сильні, і ми з вами!" Залізничники України зворушливо підтримали пасажирів потягів до Одеси, відео