RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Народне свято для всіх українців: привітання для військових з Днем Збройних сил

Керівництво держави та Збройних Сил України привітали військових з державним святом. Зокрема, привітання оприлюднили президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач Об'єднаними силами ВС Сергій Наєв.

Відповідні привітання розміщені на офіційних сторінках посадовців.

Читайте також: Від Зимових походів УНР до сьогодення: про що слід пам’ятати в День ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський привітав захисників та захисниць із Днем Збройних сил та подякував їм за хоробрість, сміливість та незламність.

"Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України", - зазначив президент.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також привітав військових із Днем Збройних Сил України. Він подякував їм за важку роботу та підкреслив, що Україна не здається завдяки їм.

"Вами захоплюються армії світу. Вас боїться противник. На вас чекає кожен українець. За вас молиться увесь наш народ. Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь – як би важко нам не було, але точно не буде соромно! Дякую за службу! З Днем Збройних сил України!", – підкреслив він.

Командувач Об'єднаними Силами ВС України Сергій Наєв також привітав захисників та подякува усім, хто, незважаючи на погодні умови, щільні ворожі обстріли і атаки міцно стоїть на сторожі української землі.

"Дякую усім, хто одягнув військовий однострій, взяв у руки зброю і нищить нею непрошеного загарбника. Ви є гордістю і надією нашого народу", - зазначив він.


Нагадаємо, ЗСУ просунулися в районі Авдіївського коксохімічного заводу та змусили росіян відійди з двох передових позицій.

  • Вас також зацікавить:

Ви - наша слава і гордість! Яскраві листівки і пісні до Дня ЗСУ

Ви наші янголи в пікселі: найкращі привітання і листівки для захисників на День ЗСУ

День Збройних сил України: гарні SMS та відеопривітання