RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Втомлені від війни: в Черкасах напівголі юнаки влаштували шоу в нічному клубі, відео

Нічний клуб у Черкасах потрапив у скандал після шоу з напівоголеними чоловіками.

Про це розповів член політичної партії "Національний корпус", військовослужбовець Ян Антонюк.

За його словами, він абсолютно спокійно ставиться до розважальних закладів, які продовжують працювати в умовах повномасштабної війни. Однак він не зміг не прокоментувати скандал в одному з нічних клубів Черкас, де напівоголені чоловіки влаштовують шоу для жінок.

Читайте також: На Прикарпатті п’яний побив військовослужбовця: подробиці інциденту і відео нападу

"В Черкасах все стабільно. Полуголих хлопчиків і погнали тусовки влаштовувати. Я ж сподіваюсь ці хлопці інваліди ? Я розумію відпочинок, працюючі заклади, бари але це с*ка перебір у воюючій країні", - продовжив Антонюк у своєму Facebook.

Представник партії також закликав побратимів навідатися до "цілого взводу" юнаків, які, на його думку, можуть воювати.

Мова йде про заклад Whiteout. Адміністрація закладу не приховує, що влаштовує подібні шоу для своїх відвідувачів. Ба більше, публікує анонси у соцмережах та закликає громадян відвідати клуб або забронювати місця на найближчі дати.

"Оце норм стоять на захисті економічного фронті", "Цікаво, чи стоять на обліку чоловіки які там працюють? Чи стоять на обліку чоловіки, які там витанцьовують? Скільки заробляє заклад і яка сума донатів іде на ЗСУ?", "Який сором", "Тусують вони, а соромно мені", "Це дно. Ганьба і сором рідному місту", "Це дно", "І де військомат? Чи не на часі? Чи таких не беруть до ЗСУ?", "І мені соромно. Всім начхати на військових і волонтерів", - написали обурені користувачі у коментарях під дописами закладу.

На ситуацію окремо відреагував мер Черкас Анатолій Бондаренко. За його словами, цей заклад знаходиться напроти прокуратури і коли він навідався до нього - порядок та норми воєнного стану не порушували. Разом з тим, як вважає Бондаренко, працівникам ТЦК необхідно навідатися до закладу та відправити працівників-чоловіків на медичну комісію.

"Перевірити, як у них із станом здоров’я. Бо я бачу, що вони чудово виглядали на відео. Подивитися, чи вони не інваліди. І вирішити, що з ними робити. А також і в інших закладах. Бо то з дивану пишемо, то у фейсбуці розповідаємо. Але коли бачать військкомат – то тікають, або переховуються", - додав Бондаренко, коментуючи скандал.

Раніше ми розповідали, що на Одещині черговий мовний скандал.

Вас може зацікавити:

"Витягли з басейну з мокрою головою": у Львові виселили скандальну блогерку, яка каталася під російську музику

"Тут не Украина, а русскоязычный народ": на Одещині спалахнув мовний скандал, відео

Більшість - чоловіки: журналіст показав фото відвідувачів скандального ресторану в Києві в комендантську годину