RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Витягли з басейну з мокрою головою": у Львові виселили скандальну блогерку, яка каталася під російську музику

У Львові зі скандалом з готелю виселили відому блогерку Вікторію Краснову "Девіл", яка роз'їжджала містом під російську музику.

Про це блогерка поскаржилася у своєму Instagram.

Декількома днями раніше Вікторія Краснова "Девіл" потрапила у скандал. Блогерка приїхала до Львова, щоб відпочити, і під час поїздки обласним центром слухала російську музику.

Читайте також: У Львові працівники ТЦК "пакували" чоловіка в бус: відео та реакція військкомату на скандал

Дівчина на повну гучність увімкнула у своєму автомобілі пісні виконавиць Asti та Instasamka, і ображала перехожих, яким не подобався такий "музичний супровід". Користувачі в соцмережах зазначили, що Вікторія "Девіл" також проїхала кількома локаціями, на яких заборонено проїзд для приватного транспорту.

За кілька днів блогерка поскаржилася, що її виселили з люксового готелю Emily Resort. Більше того, як стверджує Вікторія "Девіл", її "вигнали прямо з басейну з мокрою головою".

"Мене виселили...прямо з басейну...прямо з мокрою головою, ну що ж. Я не пам'ятаю, говорила чи ні, що у Львові найдбайливіші і найдушевніші люди", - додала блогерка.

З'ясувалося, що хтось із підписників Вікторії звернувся до адміністрації готельного комплексу з вимогою її виселити через неналежну поведінку.

Варто зазначити, що "Девіл" вже не вперше потрапляє у скандал. Раніше блогерка у своїх соцмережах хвалилася наявністю спеціальної перепустки, завдяки якій вона їздила закритим Південним мостом у Києві.

Раніше ми розповідали, що соліст українського гурту "Пошлая Молли" потрапив у мовний скандал у Польщі.

Вас може зацікавити:

Образили багатьох людей: у Польщі скасували всі концерти гурту "Пошлая Молли" через жарти про мову

Скандал із солістом групи "Пошлая Молли": на артиста подали заяву до польської прокуратури

Скандал із Фаріон: у МОН підтримали студентів "Львівської політехніки"