RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Краще заховайте, щоб не розізлити Дракона: які іграшки не можна вішати на ялинку в 2024 році

Готуючись до святкування Нового, 2024 року, варто не лише знати, у чому його зустрічати, але і які іграшки не варто вішати на ялинку – вони можуть розізлити Зеленого Дерев'яного Дракона, під егідою якого пройде Новий рік.

Про це повідомляє "Апостроф".

Так, строго заборонено вішати іграшки з гострими кутами. Оскільки Дерев'яний Дракон символізує природу, турботу і миролюбство, краще уникати використання прикрас з виразними кутами або зазублинами. Такі деталі порушують гармонію символу та призводять до зайвого негативу.

Цьогоріч також важливо утриматися від використання фігурок та гірлянд, які можуть викликати асоціації з хворобами, смертю або невдачею. Такі атрибути несуть у собі токсичну та непозитивну енергію.

Читайте також: Чим порадувати сестру на Новий рік 2024: ідеї подарунків на будь-який смак і бюджет

Важливо уникати використання неестетичних та грубих іграшок під час прикрашання ялинки, оскільки Дракон символізує природу та мудрість, виражаючи елегантність і м'якість. Такі іграшки з грубими текстурами можуть впливати на порушення його сприятливої енергії.

Також варто утриматися від використання темних іграшок при прикрашанні ялинки. Символ Дракона втілює силу, удачу та процвітання. Використання іграшок у похмурих відтінках може створити негативну атмосферу, що суперечить позитивним аспектам, які символізує Дракон.

Замість цього оберіть прикраси у світлих і золотих відтінках, враховуючи, що Дракон є Зеленим. Яскраві та насичені кольори куль різних розмірів стануть відмінним вибором. Рекомендується також прикрасити ялинку монетками або конвертами з грошима, оскільки вважається, що це може залучити добробут та достаток в дім.

Раніше ми писали, як працюватиме пошта в Різдво і Новий рік.

  • Вас може зацікавити:

"Таємний Санта" готує подарунки: найкращі ідеї для привітання колег на Новий рік

Погода на Різдво та Новий рік: коли в Києві пройдуть снігопади