RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Задув газом прикордонника: затримано ухилянта при спробі втекти з України, відео

Вночі у середу, 27 грудня, прикордонний наряд відділу "Мамалига" Чернівецького загону за допомогою БПЛА виявив невідому особу, яка рухалася до українсько-румунського кордону. При спробі затримання порушник застосував перцевий газ.

Про це інформують у ДПСУ.

Читайте: Заплатив 10 тисяч: українець знайшов дивний спосіб уникнути мобілізації

У вказаний оператором безпілотника район виїхала група реагування. Вже під час затримання, як повідомляється, агресивний правопорушник чинив опір прикордонникам та навіть застосував проти наряду балончик з перцевим газом.

Порушника, місцевого мешканця 1998 року народження, затримано в адміністративному порядку з метою з’ясування обставин правопорушення.

Прикордонника, який отримав хімічний опік очей було доставлено до обласної клінічної лікарні міста Чернівці. Охоронець кордону знаходиться на лікуванні, стан його здоров’я задовільний.

За опір та насильство щодо працівника правоохоронного органу до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за статтями 342 та 345 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, провідник потяга "Запоріжжя - Перемишль" організував схему незаконного виїзду військовозобов'язаних чоловіків до Польщі.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Вас може зацікавити:

"План "Сирена": яку хитрість видумали в ТЦК і як діяти у разі затримання

"Мобілізаційний потенціал": українці за кордоном стоять в чергах за документами, відео

Черги не тільки за паспортами: чоловіки кинулись до нотаріусів через нові правила мобілізації