RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На Одесу насувається сніговий Армагеддон, всі школи області перевели на "дистанційку": прогноз на найближчі дні

Негода в Україні набирає обертів - на Одещині очікується суттєве погіршення погодних умов, через що дітей перевели на "дистанційку", а водіїв закликали не виїжджати без нагальної потреби.

Про це повідомив Голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram-каналі.

"У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Підписав відповідне розпорядження. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Морози, хуртовини і штормовий вітер: синоптики попередили про небезпечну погоду, карта

Зокрема, йдеться про негоду на півночі Одещини, де після дощу почав падати сніг і на дорогах утворилася ожеледиця, інформують у Telegram-каналі "Одеса. Офіційно". Уже станом на 11 годну, за інформацією Нацполіції на Любашівському напрямку було ускладнено рух транспорту.

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, дощ з переходом у сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, значне зниження температури повітря та сильні пориви вітру очікуються сьогодні по всій території регіону. Правоохоронці закликають водіїв бути обережними на дорогах, неухильно дотримуватися правил ПДР та за можливості, утриматися від поїздок й перечекати негоду.

Окрім цього, через погіршення погодних умов до депо відправили близько 50% місцевого електротранспорту. Також, спостерігається сильний вітер - у Білгород-Дністровському Одеської області вітром завалило вітрогенератор.

Раніше ми писали, що в Україні намете шар снігу до 35 см.

  • Вас може зацікавити:

Тепло і багато опадів, але без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз синоптика на січень-2024

В Україну йде шторм: якою буде погода 8 січня по регіонах

Від -22 до +20: на Україну насувається погодний Армагеддон