RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Коли з України підуть люті морози: синоптики дали новий прогноз, карти

Останніми днями в Україні панують люті морози, однак уже найближчим часом стовпчики термометрів суттєво підвищаться і подекуди сягне нульових показників.

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Ventusky.

Так, теплий атмосферний фронт почне заходити з півночі вже у середу вдень, 10 січня. Станом на 15 годину на Сумщині уже буде 0 градусів, тоді як на півночі, сході та півдні температура ще коливатиметься від -3 до -2 градусів. Найхолодніше буде ближче до західних областей - там термометри покажуть до -7 градусів. Однак це не стосується Закарпаття, адже в цій області температура становитиме -2...-1 градус.

Читайте також: В Україні намете шар снігу до 35 см: дата та карта погоди

Станом на 23 годину цього ж дня на заході України все ще буде морозно - подекуди стовпчики термометрів опустяться до -10 градусів. У деяких східних областях триматимуться -5...-4 градуси, однак на решті територій температура становитиме -3...-2 градуси.

Станом на 8 ранку четверга, 11 січня, морози ще пануватимуть на заході, але вже не такі сильні - до -8 градусів. На решті територій температура повітря становитиме -3...-2 градуси.

А вже о 23 годині цього ж дня майже по всій території України температура триматиметься на рівні -3 градусів, а на Херсонщині та ближче до Криму становитиме близько 0 градусів.

Раніше ми писали, що на Україну насувається погодний Армагеддон.

  • Вас може зацікавити:

Тепло і багато опадів, але без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз синоптика на січень-2024

Буде "температурна карусель": карта і прогноз погоди в Україні до кінця тижня

Морози, хуртовини і штормовий вітер: синоптики попередили про небезпечну погоду, карта