RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Багато снігопадів і помірні морози: прогноз погоди в Україні до кінця тижня

В Україні протягом тижня, 15-21 січня, очікуються морози зі снігом, а також ожеледицею. Температура повітря вдень переходитиме у плюсову.

Про це розповів метеоролог Ігор Кібальчич, пише Meteoprog.ua.

Читайте також: Коли в Україні почнеться справжня зима і що чекати від погоди: прогноз на три місяці

16 січня під час холодного фронту можливі помірні, місцями потужні хуртовини. Це стосується центру, півдня, сходу та північного сходу. Водночас, у Криму, Приазов'ї, на сході країни литимуть дощі. На заході - незначний сніг. Також можливі місцями тумани. Вітер західний, до 12 м/с, місцями пориви - до 17 м/с. Нічна температура становитиме -4...+1 °С, вдень на Лівобережжі від -1 до +4 °С, а загалом - від 0 до -5 °С.

17 січня
уночі пройде невеликий сніг на півночі, сході та у Карпатах. Протягом дня - без опадів, а на дорогах виникне ожеледиця. Вітер - до 10 м/с. Уночі температура опуститься до -7...-12 °С, подекуди від -13 до -16 °С. Протягом дня стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до -7 °С, на півдні - від-1 до +4 °С.

18 січня
на заході та півночі - опади у вигляді снігу, мокрого з снігу, який перейде у дощ. Через це місцями можлива ожеледь, а на шлях - ожеледиця. На решті території - майже без опадів. Вітер 12 м/с, місцями до 20 м/с. Температура уночі від -4… до -9 °С, вдень -1…+4 °С, на заході та півдні - від +3 до +8 °С.

19 січня буде мінлива погода з опадами, переважно у вигляді дощу, на заході - з мокрим снігом. Можливі тумани. Температура підніметься до 0…+5 °С, на півдні - від +6 до +11 °С.

20 січня почнеться зниження температури, а замість дощу йтиме сніг. На дорогах місцями утвориться ожеледиця. Вітер північний, 7 - 12 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах -4…+1 °С, у Криму та Приазов'ї +3…+8 °С.

21 січня у нічний час на сході та півдні областях пройде сніг та мокрий сніг. На решті території - сухо. Температура вночі - від -5 до -10 °С, вдень - від -4 до +1 °С. На півдні - від -1 до +4 °С.

Нагадаємо, синоптикиня дала прогноз на другу декаду січня.

  • Вас також може зацікавити:

Як уникнути травм через ожеледицю: українцям озвучили прості поради

Циклон видихається: на Україну чекає різкий стрибок температури

В Ірпені чоловік витягнув собаку з крижаної води при -13: вражаючі кадри