RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ворожі ДРГ активізувалися: Наєв розповів про боротьбу з диверсантами на кордоні, відео

У Командуванні Об’єднаних Сил ЗС України повідомляють, що російські окупанти прагнуть прорвати українську оборону, задіюючи всі види озброєння з повітря, а також диверсійні групи для перетину державного кордону.

Про це йдеться у повідомленні командувача Об’єднаних Сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Читайте також: Ситуація стабільна, але загроза залишається: Наєв відвідав північний кордон

За його словами, противник невпинно намагається прорвати оборону з допомогою різноманітного озброєння. Росія тільки за минулу добу випустила десятки ракет по українських містах, що призвело до загибелі та поранень простих людей.

Наєв зауважив, що росіяни активізувалися не тільки в повітряному просторі, також здійснюють спроби перетину держкордону диверсійними групами.

З огляду на це, створили українські контрдиверсійні резерви, котрі за потреби упродовж кількох хвилин зможуть прибути в район виявлення ворога для його негайного знищення.

Командувач Об’єднаних Сил розповів, що вже здійснив перевірку проведення підготовки військовослужбовців, рівня їхньої навченості та організації бойової служби.

"Всі воїни працюють цілодобово, є професіоналами військової справи. Слава Україні! Разом переможемо!", - наголосив Сергій Наєв.

Нагадаємо, раніше Сергій Наєв повідомляв, що ситуація у Північній операційній зоні контрольована, противник утримує угруповання загальною чисельністю близько 20 тис. осіб.

  • Вас також може зацікавити:

Захоплення позицій та евакуація поранених: Наєв показав відео навчань бійців на Волині

Ворога буде чим зустріти: Наєв показав нові оборонні споруди на Чернігівщині, фото

"Меж досконалості немає": Наєв оцінив готовність захисних позицій під Києвом