RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Готові на все заради дітей: шість імен жінок, які стають найкращими мамами

Серед експертів побутує думка, що найкращі матері виходять із жінок, які мають певні імена. Так, називають шість імен жінок, які можуть стати найкращими мамами.

Про те, з якими іменами зустрічається найбільше турботливих і люблячих матусь, розповідає "Апостроф".

Імена, які нам дають при народженні, впливають на долю людини не менше, ніж дата її народження та сузір'я, під яким вона з'явилась на світ. Зокрема кажуть, що ім'я жінки може вплинути навіть на її ставлення до дітей. Отож, експерти називають шість імен, які притаманні найкращим мамам.

Читайте також: Це буде шалений час: астрологи склали жіночий гороскоп на лютий-2024

Ірина

Матусям з таким іменем притаманна дуже сильна інтуїція. Тому вони відчувають навіть найменші невисловлені бажання та переживання своєї дитини. Це допомагає їм краще розуміти своє чадо, і в потрібну хвилину вчасно підставити йому плече.

Валерія

Жінки з таким іменем надзвичайно активні. Тому вони зроблять усе і навіть більше, щоби створити своїй дитині комфортне середовище. Крім того, вони завжди дуже сучасні і прекрасно розуміють потреби підростаючого покоління, а тому поділяють усі захоплення своїх дітей.

Ганна

Жінки з таким іменем здатні на велику самопожертву, а особливо, якщо йдеться про їхніх дітей. Вони ладні віддати дитині останнє. Водночас вони уміють бути вимогливими, що не завжди подобається юним нащадкам. Та зрештою діти усвідомлять, що усе це було зроблено заради них.

Катерина

Катерини по своїй природі дуже вольові жінки, деколи з диктаторськими замашками. Але, ставши матір'ю, така жінка буквально розчиняється в любові та ніжності до свого чада. Ці жінки дуже багато роблять для своїх дітей, і підтримують їх навіть дорослими.

Поліна

Поліни – це природжені мами. Материнські почуття притаманні їм із раннього дитинства. Спочатку вони піклуються про своїх ляльок, потім опікають молодших братиків і сестричок або сусідських дітей. А згодом, маючи таку практику, стають прекрасними мамами для власних дітей. Вони вміють усе: і зшити доньці сукню на свято, і спекти торт, і розв'язати складну задачку з математики.

Евеліна

Власниці такого імені мають дуже багату фантазію. Тому в підготовці сценаріїв дитячих свят їм немає рівні. Вони поділяють усі інтереси і захоплення своїх дітей. Такі мами завжди серед найактивніших вболівальників на футбольному матчі та серед найдоброзичливіших глядачів на показі мод, якщо там присутні їхні діти.

Ми також писали, під якими знаками Зодіаку народжуються найкращі дружини.

  • Вас також може зацікавити:

Ефект оптичної ілюзії: стилістка підказала модні прийоми, які допоможуть виглядати стрункіше

У США обрали "Місіс Світу-2023": хто переміг і як показала себе українка Олена Єлізарова

Робота з маленькими дітьми: де в Україні готові платити 80 тисяч