Лайм

У США обрали "Місіс Світу-2023": хто переміг і як показала себе українка Олена Єлізарова

Королеву краси обирали серед 38 конкурсанток

У Лас-Вегасі (США) відбувся конкурс краси "Місіс Світу-2023" (Mrs. World 2023), на якому Україну представляла 37-річна Олена Єлізарова - засновниця ювелірного бренду, мама чотирьох дітей та дружина нацгвардійця.

Власницею головного титулу і корони стала Джулія Карон з Німеччини. Друге місце посіла представниця Канади, третє – конкурсанта з Колумбії.

Читайте також: Учасниця "Міс Світу" з Болівії потрапила до в'язниці: її звинуватили у торгівлі зброєю.

Топ-3 фіналісток конкурсу "Місіс Світу-2023" Фото: instagram.com/mrsworldpageant

Джулії Карон 38 років. Переможниця "Місіс Світу-2023" заміжня, виховує двох дітей. Працює дитячим психіатром та займається терапевтичними методами для дітей. Джулія захоплюється кінним спортом та займається волонтерською діяльністю.

За звання королеви краси Джулія змагалася з 37 іншими жінами з усього світу. Це був її перший конкурс краси. Німеччина також вперше перемогла на "Місіс Світу".

Переможниця "Місіс Світу-2023" Джулія Карон Фото: instagram.com/mrs.ukraineworld

Українка Олена Єлізарова не змогла пройти у фінал та здобути омріяну перемогу, але каже, що "перемогла саму себе".

"Я не стала Mrs.World, поки що. Але завдяки саме цьому конкурсу, я перемогла свої страхи, свою невпевненість, я перемогла саму себе. За ці два роки війни я знову відчула себе гарною жінкою. Я вдячна долі, що все так склалося і все це сталося зі мною саме зараз... Сьогодні – це зцілення моєї душі", - сказала Єлізарова.

Олена Єлізарова Фото: instagram.com/y.yelizarova

На "Місіс Світу-2023" представниця України виступила з важливим месенджем: миру усьому світу. Національний костюм українки був натхненний образом Богині Миру Ейрени та золотими колоссями української землі.

"У мене сонце у вінку, що символізує віру у світле майбутнє України під мирним небом! Я жінка, я мати, і я хочу миру моїм дітям, моєму народові та всьому світу! Я сподіваюся, що мене почують", - сказала Олена у своїй промові.

Національний костюм представниці України Фото: instagram.com/y.yelizarova

Олена Єлізарова - засновниця ювелірного бренду "My Lady Jewelry" та дизайнер інтер'єрів. Крім цього, бізнеследі є авторкою дитячої казки та заспокійливої колискової. Композиція здобула визнання на престижній премії Global Music Awards у номінації "Найкраща пісня для дітей".

Разом із чоловіком-військовослужбовцем виховує трьох синів та доньку.

Олена Єлізарова з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/y.yelizarova

"Місіс Світу" - міжнародний театралізований конкурс краси, щорічно проводиться з 1985 року, як конкурс краси для заміжніх жінок. Мета заходу – актуалізувати сімейні цінності, побудувати дружні зв'язки між жінками з різних куточків світу та вшанувати їх досягнення у різних сферах діяльності.

У грудні 2023 року у В'єтнамі обрали "Міс Земля-2023". Дізнайтесь, хто переміг і яке місце зайняла українка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита