RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Фіксуємо багато порушень": Міноборони проводить позапланові перевірки ТЦК

Міноборони проводить перевірки ТЦК та СП в усіх регіонах країни. В результаті цих позапланових інспекцій вже виявлено чимало порушень. Оборонне відомство також перевіряє продовольчі складі військових частин. Там уже виявлено масштабну недопоставку продовольства. Крім того, багато з поставлених продуктів не відповідають якісним кондиціям.

Про це повідомив очільник Міноборони Рустем Умєров у своєму Facebok.

Читайте також: Розкрадання 1,5 млрд грн на снарядах: СБУ прийшла з обшуками до чиновників Міноборони і оборонного підприємства

"Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень. Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки. Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу. Продовжуємо далі, будуть ще новини", - повідомляє глава Міноборони.

Міноборони також паралельно затіяло перевірку продовольчих складів у військових частинах після того, як було багато нарікань від військових на якість продуктів і взагалі на забезпечення продуктами.

"Виявили недопоставку продовольства на понад 50 млн грн. Фіксуємо порушення, по кожному випадку окремо розбираємось. За результатами попередньої поїздки минулого тижня, Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалось у ході перевірок, постачальник, що виграв тендери на постачання продуктів для ЗСУ, у багатьох випадках не дотримав строків, обсягів та якості, які були обумовлені в договорах.

Раніше ми розповідали, що в Міноборони може статися новий скандал через надто дешеві продукти для ЗСУ.

  • Вас також може зацікавити:

Справа про розкрадання 1,5 мільярда для армії: оголошено перші підозри, фото

Обслуговує генштаб і міноборони РФ: хакери зламали російський космічний науковий центр

Мобілізація -2024: як зараз ВЛК визначає ступінь придатності