RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Пісенне євронікчемство": Фаріон відзначилась новою скандальною заявою

Скандальна мовознавиця та екснардепка Ірина Фаріон розкритикувала переможниць національного відбору на Євробачення-2024. Йдеться про виконавиць alyona alyona та Jerry Heil.

Про це вона написала у соцмережах.

Читайте також: У Фаріон відмовили "гальма": мовознавиця видала образливий пост про захисницю "Азовсталі"

Цього разу Фаріон не припали до душі ані вокальні дані виконавиць, ані псевдоніми. Говорячи про їхній виступ, мовознавиця у характерній гострій манері не підбирала слів.

Зокрема, повідомила, що після єдиного питання у публікації на сторінці у Facebook її профіль заблокували. Тому вирішила продублювати свою думку про переможниць конкурсу у месенджері Telegram.

"На ФБ знову заблокована через критику двох бабер з гібридним виттям. Просто запитала, "що таке альона? Хто зна?". Вкрай негативно ставлюся до цього пісенного евронікчемства", - написала вона.

Як відомо, alyona alyona та Jerry Heil будуть представляти Україну на Євробаченні-2024 у Швеції із піснею Teresa & Maria. У нацвідборі за результатами голосування глядачів і журі, вони отримали 21 бал.

Нагадаємо, восени 2023 року скандальну мовознавицю Ірину Фаріон, проти якої Служба безпеки почала розслідування за низкою статей, звільнили з посади професора університету "Львівська політехніка".

  • Вас також може зацікавити:

"Фаріняку на гілляку": мережі вибухнули гнівом після скандалу про російськомовних захисників

Скільки киян розмовляють українською мовою та вважають її рідною: результати опитування

"України не існує": у Харкові між таксистом та пасажиркою виник конфлікт через російську музику