RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Скрізь повно мертвих росіян і розбитої техніки": репортер CNN розповів про поїздку на фронт в Україні

Американський військовий репортер, який побував в Україні на передовій, розповів про шок від побаченого. Там довелося спостерігати гори мертвих російських військових, яких не забирають з поля бою, та деталі машин.

Своїми враженнями від поїздки поділився журналіст CNN Фредерік Плейтген в одній з програм.

Читайте також: Танкісти ЗСУ нищать ворога всюди, де можна: кадри

Так, репортер CNN став гостем ток-шоу, де розповів ведучій Сандрі Майшбергер про свій останній візит на фронт. Зокрема, там він познайомився з українським підрозділом операторів дронів, які атакували російські позиції.

"Вони могли бачити все, буквально дивилися в обличчя (російських) солдатів, які знали, що для них, мабуть, скоро все закінчиться. Найбільше мене вразило те, скільки трупів лежить довкола. Скрізь повно мертвих росіян, частин тіл, деталей машин. Нічого не забирається", - повідомив він.

Журналіст зауважив, що його шокувала кількість жертв на фронті з російської сторони. Тобто скільки людських життів жертвує російська влада заради українських земель.

"Ми багато говоримо про те, що Україна страждає, і це, звісно, правда. Але скільки своїх людей Путін відправляє на смерть - я й не міг подумати, що все буде так погано, як зараз. Це одна з причин, чому українці все ще мають бойовий дух, тому що вони розуміють, що насправді зупиняють багатьох з них", - поділився він

На думку американського репортера, українські військові матимуть змогу вистояти навіть без пакета допомоги від США, адже покладатимуться на нову стратегію. Йдеться саме про маленькі безпілотники.

"Наразі українці створюють авіацію далекого радіусу дії, що складається з безпілотників, щоб атакувати маршрути постачання", - додав Фредерік Плейтген.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Вашингтоні гадають, як забезпечити Україну високотехнологічним обладнанням для переваги на полі бою.

  • Вас також може зацікавити:

"Втрати для них неважливі": військовий експерт про тактику російських штурмів на Донбасі

План – "сточити" армію ворога якнайбільше: коли Україна зможе перейти до наступу на фронті

Росіяни змінили тактику, але "м’ясні" штурми тривають: яка ситуація на Бахмутському напрямку