RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Києві помітили колегу Такера Карлсона і лобіста УПЦ МП: що привело пропагандиста в Україну, фото

У Києві помітили Роберта Амстердама, лобіста УПЦ (МП) - він зустрінеться з очільником московського патріархату митрополитом Онуфрієм у резиденції у Феофанії.

Про це йдеться на сайті "Духовний Фронт України".

Зазначається, що Амстердам прибув до Києва потягом у вівторок вранці, 20 лютого та одразу поїхав на зустріч до Березовського.

"Можна не сумніватися, що говорили вони про "гонєнія" – Онуфрій передав Амстердаму матеріали, зібрані у наказовому порядку по єпархіях УПЦ (МП). Цілком очікувано, що Амстердам та УПЦ (МП) у найближчому майбутньому використають цю інформацію для провокативної медійної кампанії", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що наступного дня, 21 лютого Амстердам мав зустрітися з українськими "медійниками". Втім, запрошувалися лише обрані, задля уникнення незручних запитань.

Окрім цього, запланована зустріч Амстердама з рядом українських народних депутатів, включаючи Артема Дмитрука, який виступає проти ухвалення закону про заборону релігійних організацій, що мають зв'язки з державою-агресором, та вносить застави для кліриків УПЦ (МП), які перебувають під слідством.

Під час зустрічі з українськими нардепами, Амстердам планує представити свій "юридичний аналіз" проєкту закону про заборону релігійних організацій, що мають зв'язки з державою-агресором, з метою досягнення відкладення розгляду цього документу Верховною Радою.

За попередніми даними Амстердам буде в українській столиці щонайменше до п’ятниці, 23 лютого.

Раніше ми писали, коли Києво-Печерська лавра остаточно позбудеться "русского міра".

  • Вас може зацікавити:

Тут молилися за російських військових: з'явилося відео з колишньої резиденції Онуфрія в Лаврі

Працював на Шарія: фото і подробиці обшуків у священника Києво-Печерської лаври

Замість медиків - застілля: відео, як "лікувався" за кордоном Паша "Мерседес"