RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Ти скотиняка": у Рівному вчителька влипла в скандал і отримала покарання, відео

Нещодавно в мережі ширилося відео, на якому одна із вчителів ліцею №18 в Рівне принижувала учня у всіх на очах. Проте стало відомо, що після інциденту викладачку звільнили з посади.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

Читайте також: "Всі ми сьогодні трошки Люда": в мережі підтримали ведучу Людмилу Барбір після казусу в прямому ефірі, відео

"Ти дибіляка, ти скотиняка. Виклади відео, як батьки вдома сваряться", – так висловлювалась вчителька, відео з якою потрапило в мережу.


Реакція викладачки стосувалася іншого відео, котре виклали учні в Telegram. На ньому можна помітити, як у піці вони знайшли шматок нитки.

"І цією "смакотою" годують дітей", – з таким підписом відео потрапило в мережу.


Пізніше Рівненська міська рада опублікувала допис, в якому було вказано:

"Після інциденту з неприпустимою поведінкою вчителя щодо учня у ліцеї №18 Управлінням освіти терміново були вжиті заходи для недопущення подібних випадків у цьому навчальному закладі в майбутньому".

На місце відразу виїхала комісія управління освіти для проведення службового розслідування. Було взято пояснення у директора закладу та заступника директора з навчально-виховної роботи.

"Управління освіти Рівного вважає стиль спілкування вчителя з учнями, відображеного на відео, неприпустимим. Це свідчить про порушення вчителем педагогічної етики, приниження гідності дитини", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цим фактом вчителя було звільнено з посади від 22 лютого 2024 року. Рівненська міська рада повідомила, що у закладі триває службове розслідування щодо надання послуг з організації харчування приватним підприємцем.

"Враховуючи виявлені недоліки, уже оголошено догани директору закладу та заступнику директора з навчально-виховної роботи, відповідальної за організацію харчування у закладі", – вказано в дописі.

Крім того, Управлінням освіти направлено лист-клопотання до Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області щодо залучення спеціалістів до перевірки.

Нагадаємо, раніше викладачка вишу у Дніпрі "влипла" в скандал через те, що забороняла студентці розмовляти українською.

  • Вас також може зацікавити:

Маски знято: Арестович втрапив в новий скандал, коментуючи своє перебування за кордоном

Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал

У Дніпрі екс–"беркутівці" відмовились йти на фронт: відео і деталі скандалу