Лайм

Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал

Модель зустрічалася з одруженим чоловіком

Модель родом з Тернополя Кароліна Шиїно, яка виграла конкурс краси "Міс Японія-2024" і спровокувала расовий скандал, змушена була відмовитися від титулу. Причиною став новий скандал, пов'язаний з її особистим життям, пише Kyodo News.

Фото: missnippon.jp

Японський таблоїд Shukan Bunshun повідомив про стосунки Кароліни Шиїно з "одружени мвпливовим чоловіком", який також є лікарем. На тлі звинувачень дівчина звернулася до Асоціації "Міс Японія" із проханням забрати у неї титул. Організатори конкурсу виконали її прохання, і тепер корона "Міс Японія" залишиться вакантною до кінця 2024 року.

Читайте також: Учасниця "Міс Світу" з Болівії потрапила до в'язниці: її звинуватили у торгівлі зброєю.

Спочатку Асоціація "Міс Японія" підтримала Кароліну Шиїно, адже вона говорила, що розірвала стосунки з чоловіком, коли дізналася, що він одружений. Але незабаром модельне агентство, де працювала дівчина, підтвердило, що вона продовжувала зустрічатися з ним після того, як розкрився його сімейний стан.

Фото: https://www.instagram.com/karolina0824/

У вибаченнях, опублікованих в Instagram, Шиїно сказала, що не змогла сказати правду "через розгубленість і страх". "Мені щиро шкода за ті величезні проблеми, які я завдала, і за зраду тих, хто мене підтримував", - написала вона.

Кароліна Шиїно – натуралізована громадянка Японії, а японський паспорт вона отримала у 2023 році. Свій титул дівчина прийняла зі сльозами на очах, оскільки все життя боролася за те, щоб її визнали японкою. Кароліна народилася у Тернополі, а у віці 5 років переїхала до Японії разом зі своєю мамою, яка вийшла заміж за японця.

Фото: https://www.instagram.com/karolina0824/

До речі, конкурс "Міс Японія" є внутрішнім і не відправляє переможницю представляти країну на міжнародних змаганнях. Також у країні проводиться конкурс "Міс Всесвіт Японія", де у 2015 році спалахнув расовий скандал через перемогу Аріани Міямото - дівчини, чия мати є японкою, а батько - афроамериканцем.

Раніше корону "Міс Америка 2024" отримала 22-річна офіцерка повітряних сил США: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита