RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Продавали черешню: "слуга народу" Крейденко розповів, як розжився квартирою в Києві

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Володимир Крейденко, після повномасштабного вторгнення росіян, оселився в новій квартирі в одному з нових житлових комплексів на столичному Печерську.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Читайте також: Бізнес в окупації, зв'язки з ФСБ і не тільки: журналісти дізналися про діяльність нардепа від ОПЗЖ Пономарьова

Зазначається, що про нове житло сім'ї нардепа з'явилося у соцмережах його дружини ще наприкінці 2022 року. Але у декларації Крейденка за 2022 рік вона відсутня. Журналісти з'ясували, що власником житла з осені 2022 року є батько Володимира Крейденка. Квартира, площею 111 квадратних метрів, коштує орієнтовно 200 тисяч доларів США.

Після звернення журналістів за коментарем, Крейденко визнав, що змінив житло. Але, за його словами, переїхав жити у квартиру батька лише у січні 2023 року, а до цього тільки бував там у гостях, тому в декларації за 2022 рік її не вказав. За його словами, батько мав кошти на придбання такої квартири, від продажу будинку в Мелітополі та продажу черешні.

"Батькидо цього продали будинок. І мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом" , - розповів депутат.


Нагадаємо, що Володимир Крейденко - народився у Мелітополі, але з 17 років живе у Києві. У виборчому списку "Слуги народу" посідав 123 місце. На момент обрання Крейденко був головою правління всеукраїнської молодіжної громадської організації "Совість та Надія України".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що СБУ повідомила про підозру нардепу від ОПЗЖ за те, що він постачав пальне окупантам.

  • Вас також може зацікавити:

У справі не фігурує: в ДБР відхрестилися від скандального агента ФСБ

Експерт закликав звільнити Шурму, Свириденка та Марченка через ризики для економічного курсу президента

ДБР оголосило про підозру скандальному екс-військкому з Одеси: в чому звинувачують Борисова