RU  UA

Закономірний фінал: депутат Запорізької облради про ліквідацію зрадниці в Бердянську

Жінка, яка відповідала у тимчасово окупованому Бердянську за організацію так званих виборів, сьогодні була підірвана у своєму автомобілі та загинула. Тому з людьми, які допомагають агресору зміцнювати свій окупаційний режим, відбуваються закономірні речі.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів депутат Запорізької обласної ради Аскад Ашурбеков.

Читайте: "Знаємо всіх": ЗСУ розповіли зрадникам про їхню долю, відео

За його словами, якщо проаналізувати так званий референдум, так звані місцеві вибори, які проводилися на тимчасово окупованій території, то можна зауважити, що під час цих процесів з людьми, які допомагають окупантам, трапляються подібні випадки. "Або завдяки діям руху опору або в результаті прямих ударів Сил оборони України", - зауважив він.

Він підкреслив, що це закономірно, і це є сигналом іншим колаборантам, які допомагають російським військовим та російській владі, яким зараз конче необхідно продемонструвати хоч якусь підтримку режиму Путіна на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше контррозвідники Служби безпеки затримали на Херсонщині місцевого депутата від забороненої Партії регіонів, який здав батька заради посади у окупантів.

  • Читайте також :

Наводила російські "Гради" і "шахеди": в Херсоні СБУ затримала російську інформаторку, фото

Розплата прийшла: окупанти кинули на підвал гауляйтерку Кирилівки зі спільницею

На Донеччині викрили жіночу агентурну мережу, яка працювала на ФСБ і "вагнерівців", фото