RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Уламки ракет впали в кількох районах Києва: фото і відео наслідків масштабного удару

Внаслідок масованого ракетного удару по Києву у четвер, 21 березня, щонайменше 10 постраждалих, евакуйовано 79 людей, понад 170 рятувальників ліквідовують наслідки атаки.

"Апостроф" зібрав усю інформацію, яка відома на даний момент.

Читайте також: Фото дня: у Києві у підвалі під час ракетного удару народилась дитина

У Подільському районі столиці сталося займання у двоповерховій будівлі, є значні руйнування. Також пожежа охопила трансформаторну підстанцію та складські будівлі. Є пошкодження з двох боків вулиці. Рух перекритий, бо на дорозі лежать уламки. З одного боку згорів один ремонтний бокс на автомобільному підприємстві, також є близько десятка пошкоджених авто.

У Шевченківському районі виникла пожежа в квартирі у 6-поверхівці. Рятувальники евакуювали 15 жителів. За іншими адресами пошкоджені вікна багатоквартирного будинку та знищені вогнем кілька автомобілів. Виявлено частину ракети, залучені піротехнічні розрахунки.

У Святошинському районі пошкоджено скління вікон в двох дев'ятиповерхівках. Інформація щодо пошкодження будівлю дошкільного навчального закладу не підтвердилася;

Інформація щодо загиблих відсутня.


У Повітряних силах повідомили, що у ніч на 21 березня 2024 року противник атакував двома балістичними/аеробалістичними ракетами "Іскандер-М" (KN-23) /Х-47М2 «Кинджал», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС (райони пусків –Волгодонськ, Енгельс – РФ).

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України. В результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині.

Нагадаємо, раніше росіяни завдали удару по Харкову.

  • Вас також може зацікавити:

Під завалами можуть бути люди: перші кадри з місця удару РФ по Харкову

Росіяни вдарили ракетами по Селидовому, є поранені і багато руйнувань: фото

Росія вдарила двома ракетами, є загиблий: що відомо про наслідки удару по Миколаєву