RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Частину України накриють дощі з грозами: де зіпсується погода в неділю

Синоптики уточнили прогноз погоди для України на 14 квітня та розповіли, у яких регіонах очікуються дощі.

Про це інформує "Укргідрометеоцентр".

Дощову погоду з грозами синоптики прогнозують щонайменше у 9 регіонах України. Дощитиме у західних областях, за винятком Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей, а також на півночі країни.

Читайте також: Холод майже до нуля: карти і прогноз погоди на початок нового тижня

Вночі стовпчики терморметрів у вказаних регіонах покажуть від +8 до +11, а вдень повітря у середньому прогріється від +20 до +23 градусів. В інших областях України, за даними синоптиків, очікується хмарна погода без опадків з частковим проясненням. Вночі від +8 до +11, а вдень стовпчики піднімуться до +18...+24 градусів.

Більш детальний прогноз погоди на 14 квітня публікує агенція "Укрінформ", яка поспілкувалась із синоптиками. Варто зазначити, що у повідомленні синоптиків не йдеться про дощову погоду у західних областях, яку раніше прогнозували синоптики "Укргідрометеоцентру".

"Без опадів, лише у південно-східних областях вдень невеликі короткочасні дощі, місцями грози. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура 15-20, у південних, східних, більшості центральних областей та в Криму 21-26; в Карпатах вдень 10-15", - йдеться у повідомленні синоптиків.

У Києві та області суттєвих опадів не прогнозується. Лише увечері місцями можливий короткочасний дощ із грозою. У Києві середня денна температура становитиме від +20 до +22, а в області - від +18 до +23. Погіршення погоди прогнозується на початок робочого тижня - у деяких регіонах, крім зниження температури повітря, очікуються дощі із грозами.

Раніше ми публікували прогноз погоди на вихідні 13-14 квітня.

Вас може зацікавити:

Якою буде погода влітку: синоптики попередили про небезпеку

Березень-2024 встановив рекорд за всю історію спостережень на планеті

В Україні квітнева спека: де чекати літні +28 і куди прийде похолодання