RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На Хмельниччині напали на авто ТЦК та побили вікна: відео і всі подробиці

На Хмельниччині стався скандал - жінки здійснили напад на працівників ТЦК.

Про це пише "Громадське".

Зокрема, у соцмережах з'явилося відео, на якому невідомі жінки оточили військовий автомобіль, а одна з них навіть побила вікна. На оприлюднених кадрах можна побачити, що одна з нападниць була озброєна палицею.

Читайте також: Навмисне підвезли до кордону: турист розповів, як його затримував ТЦК на Закарпатті

Місцеві мешканці у коментарях стверджують, що інцидент стався у населеному пункті Кунів Шепетівського району Хмельницької області. З відео достеменно не зрозуміла причина конфлікту. Однак користувачі соцмереж припускають, що жінки скоїли напад на військових через невдоволення мобілізаційними заходами.

Скандал офіційно прокоментував пресцентр Хмельницького обласного ТЦК. За даними відомства, під час проведення мобілізаційних заходів на військовослужбовців Шепетівського РТЦК скоєно напад невідомими жінками.

"В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль. На місце події було викликано представників поліції. Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб", - зазначили в обласному ТЦК та нагадали, що за за перешкоджанню проведення заходів з мобілізації чинним законодавством передбачено кримінальну відповідальність.

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, що в Києві взяли на хабарі співробітника ТЦК, який "заробляв" на авто для армії.

Вас може зацікавити:

"Їх треба брати за вухо і вести до ТЦК": мер Конотопа записав звернення до Ради щодо мобілізації

В Рівному перевірять начальника ТЦК через любощі з колегами на робочому місці

Примусова доставка чоловіків до ТЦК: в яких випадках це законно