RU  UA

Можливості ЄС в 20 разів більші: Росія наближається до повного вичерпання запасів зброї

В Росії немає можливості випускати більше зброї, ніж наразі. В той же час економічний потенціал Заходу в 20 разів більший, ніж в РФ. Запаси зброї у росіян закінчаться приблизно в грудні-січні.

Таку думку висловив військовий експерт Давид Лонг в ефірі Апостроф TV.

Читайте також: Росія може перекинути війська із Запорізької області: в ISW розкрили плани ворога

"В Росії економіка поставлена на військові рейки. Вони працюють в три зміни, виробляючи стільки зброї, скільки можуть. Гадаю, вони готують наступ і на це броні вистачає. Проте, гадаю, у них немає можливості випускати більше зброї, ніж зараз. В той же час, економічний потенціал Заходу в 20 разів більший, ніж у Росії. Російська економіка приблизно дорівнює одній Італії. Тож Заходу потрібно нарощувати виробництво зброї і така можливість існує", - зазначив він.

За словами Лонга, Росія буде намагатися перешкодити Україні вступити в НАТО. Проте будь-який договір може бути укладений тільки після успішного наступу. Єдина можливість для України потрапити в НАТО - звільнити всю територію.

Експерт також вважає, що якщо Трамп стане президентом, то це означатиме зменшення допомоги з боку США. Проте більше допомоги надаватиме Європа. А також сама Україна вироблятиме більше зброї.

Лонг переконаний, що стратегія стримування ескалації у війні з Росією не працює. І варто дозволити Україні вражати об’єкти на території Росії.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що зараз відбувається на Авдіївському та Бахмутському напрямах.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни мають на вибір два напрямки для наступу біля Авдіївки – звіт ISW

Відхід українських військ з Авдіївки: чи вплинуло це на просування ворога

Найгарячіша точка фронту: ворог криє Часів Яр шаленим вогнем, штурми не припиняються