RU  UA

Найгарячіша точка фронту: ворог криє Часів Яр шаленим вогнем, штурми не припиняються

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою – триває битва за Часів Яр, де ворог рівняє місто з землею, а українські війська намагаються утримати територію.

Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів речник Національної гвардії України Руслан Музичук.

За його словами, четверта частина від кількості боєзіткнень на цьому напрямку була зосереджена саме у Часовому Яру. Противник не лише залучає свої піхотні групи, але й штурмує з використанням бронетехніки. Це стосується і довколишніх сіл –зокрема Іванівського, де ворог намагається штурмувати і взяти під вогневий контроль ділянку траси.

Читайте також: Ворог серйозно націлився на Часів Яр: яка ситуація в найгарячішій точці фронту

"Штурми відбуваються за щільного прикриття артилерії, і ворог також скидає велику кількість КАБів для того, щоб пробувати руйнувати позиції, які утримують наші захисники", - розповів речник.

Він додав, що на ділянках, де ворог намагається чинити тиск, співвідношення випущених снарядів п’ять до одного, а іноді навіть десять до одного. Руслан Музичук наголосив, що поповнення боєкомплектів, поява вздовж лінії фронту вогневих засобів, дадуть змогу стабілізувати ситуацію на ділянках, де ворог намагається чинити тиск.

Раніше ми писали, що бої за Часів Яр тривають.

  • Вас може зацікавити:

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Пекло на землі: військові показали, як виглядає знищений росіянами Часів Яр. Відео

Ситуація складна, ворог штурмує місто: скільки росіян задіяли для атаки на Часів Яр