RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Викладачка-мільйонерка: у матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості.

Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо".

Читайте також: Білийбізнес, чорний кеш: як в Україні хочуть збільшити проблем "незручним" підприємцям

"Просто диво, якими успішними ФОПами стають близькі родичі СБвців, коли їм треба купити якусь лакшері-нерухомість! Наша нова історія - про матір очільника економічного управління СБУ Анатолія Лойфа. Вона - проста викладачка закарпатського медичного коледжу. І раптом жінка заробила понад 1 мільйон гривень як ФОП", - пише журналістка Анна Бабінець.

За інформацією журналістів, у коледжі, де працює Ганна Лойф, нічого не знають про її підприємницьку діяльність та кажуть, що у них таке не практикують.

Повідомляється, що саме тоді, коли Лойф заробила мільйон гривень, викладчка вирішила придбати квартиру на 150 кв. м. в елітному ЖК у Печерському районі в центрі Києва. До того ж у Ганни Лойф, як з'ясували розслідувачі, є ще недобудований котедж під Києвом.

Котедж Ганни Лойф

За підрахунками розслідувачів, вартість котеджу та квартири може сягати 16 мільйонів гривень. Мешкає і працює мати СБвця у містечку Берегове Закарпатської області, тому не зрозуміло, навіщо їй нерухомість в столиці країни. Водночас звертаємо увагу, що у самого Анатолія Лойфа немає зареєстрованої нерухомості.

На запит журналістів в СБУ пояснили, що мати Лойфа придбала лише землю під котеджем, натомість будівництво будинку профінансувала третя особа (ФОП).

Щодо квартири у столичному ЖК преміумкласу, в СБУ зазначають, що мати посадовця змогла придбати її за рахунок продажу попередньої нерухомості, своїх заробітків як ФОП та "власних багаторічних заощаджень".

Раніше "Апостроф" писав про проблеми, в справі про розкрадання дер. коштів.

  • Вас може зацікавити:

У Києві на ремонті доріг "роздерибанили" мільйони гривень: фото і відео з підозрюваними

Земля, квартири, Tesla і Mersedes: НАБУ повідомило про підозру нардепу-"слузі"

У Києві психіатр ставив фальшиві діагнози ухилянтам: скільки грошей вимагав за "послугу"