RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Були посилки і зникли: українці масово звинувачують "Укрпошту" в недбальстві

Українці звинувачують "Укрпошту" у зникненні міжнародних посилок. В операторі порадили ретельно перевіряти необхідну інформацію

Про це йдеться у коментарях на сторінці "Укрпошти" у соціальній мережі Facebook.

Читайте також: В ЄС може з’явитись новий бренд, пов’язаний з війною в Україні

"Коли отримаю посилки, які вже місяць у статусі "Підготовлено для митного контролю" від 10.04 24 року?!!", - пише один із клієнтів.

Співробітники поштового оператора запропонували йому уточнити номер відправлення та перевірити всю необхідну інформацію.

"Міжнародні поштові відправлення надійшли в Україну з неповною інформацією, яка необхідна для митного оформлення, і на даний момент вони знаходяться в місці міжнародного поштового обміну Київ. Подання таких міжнародних поштових відправлень для митного оформлення наразі відбувається за спеціальним протоколом, а це потребує більшого часу ніж зазвичай (існують певні труднощі для підготовки документів Укрпоштою та опрацюванням митницею). Сподіваємось, що ваші відправлення будуть оформлені митницею найближчим часом. Будь ласка, надалі звертайте увагу вашого відправника на зазначення в митних деклараціях CN22, CN23 повної інформації про вкладення, що ним пересилається, зокрема: найменування товарів, їх вартість (із вказанням валюти), коди товарів, країна походження товарів, а також повної адреси, імені та номеру телефона одержувача. Наявність цих даних дозволить відправленням пройти митне оформлення максимально швидко", - зазначили в операторі.

Своєю чергою, один із клієнтів розповів, що дізнався, коли зателефонував на гарячу лінію митниці.

"Якщо коротко, то відповідь така: Укрпошта не встигає передивитись посилки, бо не вжили заходів для переходу на ел.систему, про яку їх попереджали ще за рік до її введення. А тепер відбріхуються всіма способами. Можете подзвонити на митницю, сьогодні там класний оператор, який все пояснить”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Укрпошта" створила нові поштові марки з назвою "Воїни світла. Воїни добра".

  • Вас також може зацікавити:

В Україні рідкісну марку із Зеленським продають за 25 тисяч: фото

Укрпошта випускає нову марку: на честь кого вона та який має вигляд

Задоволені та сучасні: українських листонош посадять на електробайки, фото