RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

У додатку Резерв+ з'явиться ще одна функція

У новий мобільний застосунок Резерв+ у майбутньому додадуть функцію онлайн-рекрутингу.

Про новацію розповіла заступниця голови Міноборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Читайте також: Таємниці "Резерву+": чому застосунок недоступний за кордоном

Представниця оборонного відомства зазначила, що завдяки цьому громадяни матимуть змогу оперативно подавати заявки на вдалі вакансії.

"Ще одним із важливих пунктів щодо Резерв+ буде можливість онлайн-рекрутингу, можливість переглянути вакансії, які надходять у Збройних силах України, і подати заявку", - повідомила Черногоренко.

Також розповіла, що Міністерство оборони нарахувало 700 тис. людей, які оновили свої дані у Резерв+. Якби ця кількість припала на реальні ТЦК і СП для оновлення даних, то на це пішли б місяці.

"Саме за таким принципом ми хочемо запустити онлайн рекрутинг, щоб можна було дуже швидко здійснити пошук вакансій і захищати свою державу там, де ти найбільше потрібен", - зауважила заступниця міністра.

Таким чином, планують зробити Резерв+ повноцінним продуктом, який супроводжуватиме військовозобов'язаного весь період, скільки матиме такий статус. Зокрема, ще можуть додати навчання, яке проходять військовозобов'язані, різні бази знань, які допоможуть готуватися до служби, поглиблювати знання у військовій справі.

Загалом Міноборони має намір зробити так, щоб військовозобов'язані могли актуалізувати будь-які дані про себе, а не лише контактні.

Раніше ми розповідали про те, що зміниться у мобілізації авто після 18 травня.

  • Вас також може зацікавити:

Як оновити свої дані в ЦНАПі без відвідування ТЦК: покрокова інструкція

В Україні запрацювали нові правила вручення повісток

Додаток для військовозобов'язаних "Резерв+" вже можна завантажити: як оновити дані